Teraz jest 2018-10-17, 00:38

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:14 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): 2010-09-20, 20:08
Posty: 15
Lokalizacja: Wałbrzych
obiecałam że dołożę zdjęcia jak tylko dodam kilka roślinek a węc oto one ?czy tak może być?


Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:15 
Offline
Przyjaciel forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-06-07, 15:48
Posty: 806
Lokalizacja: Kobyłka
Moje zdanie już poznałaś wczesniej to sie nie wypowiadam. :wstyd:

_________________
http://e-akwarystyka.pl/topics24/19524.htm


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:20 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): 2010-09-20, 20:08
Posty: 15
Lokalizacja: Wałbrzych
skoro już znam twoją opinię na ten temat to po co napisałeś :P


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:24 
Offline
Moderator

Dołączył(a): 2010-02-14, 17:30
Posty: 3637
Pochwały: 1
A ile litrów ma akwarium?
Roślina trawiasta z prawej strony chyba nie nadaje się do hodowli w pełnym zanurzeniu.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:26 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): 2010-09-20, 20:08
Posty: 15
Lokalizacja: Wałbrzych
akwa 54 l

co do roslinki trawiastej to kupiłam ją w sklepie zooologicznym no i ta roślinka była w akwa wiec niewiem :oczami:


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:26 
Offline
Rekin forum
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2010-06-23, 20:50
Posty: 2284
Lokalizacja: Goczałkowice
Ile litrów/h ma filtr? Wydaje mi się, że pralkę robi z akwarium.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:28 
Offline
Moderator

Dołączył(a): 2010-02-14, 17:30
Posty: 3637
Pochwały: 1
Nie wszystkie rośliny, które w sklepach zoologicznym są trzymane w akwariach są roślinami typowo wodnymi (jak ja to mówię :P ) ;)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:34 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): 2010-09-20, 20:08
Posty: 15
Lokalizacja: Wałbrzych
filtr aquael 360

blue_betta masz racje ale ja się nieznam na roślinkach akwa jest już u mnie 2 misiące i jakoś rośnie ;) zobaczymy dalej


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 19:58 
Offline
Moderator

Dołączył(a): 2010-02-14, 17:30
Posty: 3637
Pochwały: 1
Filtr masz raczej dobry, ale przydałoby się jakoś sprytnie ustawić wylot filtra, bo taki prąd dla roślin również nie jest korzystny.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
 Tytuł: Re: akwa
PostNapisane: 2010-10-19, 20:58 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a): 2010-09-20, 20:08
Posty: 15
Lokalizacja: Wałbrzych
pomyślę co by tu zrobić dzięki :)


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  







Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO
Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM