Akwarium Fala 245l
Moderator: ModTeam
- Diesel87
 - Nowicjusz
 - Pojemność akwarium: 120
 - Imię: Adam

Akwarium Fala 245l
Witam, mam pytanko, kupiłem akwarium fala 245l czy ktoś ma jakieś informacje na ten temat. Pytałem w sklepach zoologicznych no i niestety dobrych opinii o nim nie słyszałem,ale negatywnych tez nie, raczej są to środkowe wymówki typu może się coś stać przez przednią szybę a oprócz tego, czy coś wiadomo na jego temat, czy może ktoś z was posiada taki akwarium?

Ostatnio zmieniony 2010-10-14, 15:26 przez Diesel87, łącznie zmieniany 1 raz.

- SuperCool
 - Akwarysta
 - Pojemność akwarium: 54
 - Imię: Gabriel
 - Kontakt:

Re: Akwarium Fala 245l
troszkę mało kopek i przecinków ... postaraj się troche ;)
... u mnie było takie jak reszta ... jeśli dbasz to jest ok ( ostrożne mycie itp )
tylko to ogólnie średni wybór takie falowane bo ... zniekształca

... u mnie było takie jak reszta ... jeśli dbasz to jest ok ( ostrożne mycie itp )
tylko to ogólnie średni wybór takie falowane bo ... zniekształca
- 
				mepirax
 - Stały bywalec
 - Pojemność akwarium: 160
 - Imię: Jêdrek

Słabiej widać obraz a co do przedniej szyby, ryzyko uszkodzenia jest mniejsze niż w przypadku prostych akwariów. Napór wody jest rozłożony dzięki temu: ~. Powstają tam zatoczki czyli zwiększa się pole powierzchni. Reasumując, szanse uszkodzenia(jeśli nie będziesz rzucał w nią młotkiem) są nikłe.

- 
				aidi
 - Przyjaciel forum
 - Pojemność akwarium: 50
 - Imię: Gosia
 - Kontakt:

Diesel87, powiem szczerze że akwaria takie widziałam i mi się osobiście nie podobają, robią dziwne złudzenia optyczne (częściowo podobne jak w profilu) ale jak kto lubi