miło mi dołączyć do grona ekspertów.Dopiero zaczynam swoją przygodę z akwarystyką, do tej pory miałam z nią styczność w dzieciństwie(tata nam zrobił akwarium:)), oraz na sucho przez ostatnie 6 miesięcy jako admin w sklepie Zoolandia

Mam na imię Monika w dalekich planach mam założenie akwarium morskiego, ale raczej w bardzo dalekich :lol:
Póki co mam zestaw akwarystyczny Marina 14L, kupiony u mnie w firmie :oops: Wiem, po przeczytaniu forum, że nie najlepiej jest zaczynać od takich małych zbiorników, ale mam jeszcze psa i kota więc póki co nie mam czasu a przede wszystkim doświadczenia na większe akwarium.Zakupiłam do niego skromniutko:4 gupiki i 2 kiryski(takie co nie urosną dużo więcej niż są teraz jakieś 3cm

Może nie jestem takim jak by to nazwać?? Super akwarystą do tego forum, ale postanowiłam dołączyć bo może mi trochę pomożecie, choć wiem że powinnam czytać książki na temat akwarystyki to przyznam, że nie mam czasu :oops:
Lecę dalej na forum bo nistety już potrzebuję pomocy bo jeden gupik siedzi przy dnie, czyżby zdychał??
Pozdrawiam
Monika