prętniki karłowate
otoski
karlik szponiasty
jakieś gupiki bym też chciała
Myślę że dobrze dobrałam,czy za dużo

Moderator: ModTeam
Dla molinezji 100l-150l minimum..Cookie Monster pisze:Ale w tym moim 45l miałam 3 molinezje i się rozmnożyły, to chyba dobrze znaczy nie ?
Może być.Cookie Monster pisze:jakbym chciała pokryć mój korzeń to czym najlepiej mchem jawajskim
Pistię masz na myśli?Cookie Monster pisze:Bo poprzednio to kupiłam taką rozetkową i nie wiedziałam jak zasadzić
Wypłukać dokładnie rośliny. W zwykłej kranówce.Cookie Monster pisze: I ostatnie to co zrobić żeby się pozbyć ślimaków (jajeczek) z tych roślin ,coś kupić?
Ja płukałem zawsze w nadmanganianie potasu. Zwykłą wodą ciężko spłukać dokładnie wszystkie.maradona pisze: Wypłukać dokładnie rośliny. W zwykłej kranówce.
Może rozwiniesz myśl, bo nie mam pojęcia o co ci chodzi... ;)Cookie Monster pisze:A na trawnik to można nasionka ? Czy niema czegoś takiego..
Czy można zasiać nasiona w akwarium ... ? Tak jak się trawniki sieje w ogródkuAkwarybka pisze:Może rozwiniesz myśl, bo nie mam pojęcia o co ci chodzi... ;)Cookie Monster pisze:A na trawnik to można nasionka ? Czy niema czegoś takiego..
Rośliny wodne można ''wysiać'', ale zwykłą trawę na pewno nie ;) Myślę, że nie zrozumieliśmy się w kwestii ''trawnika''. Nam nie chodzi o taki trawnik jak w ogródku. ''Trawnikiem'' w akwarium nazywamy każdą małą roślinę zasadzoną w dużej ilości z przodu akwarium. Oczywiście musi być to roślina wodna, nic innego łącznie z trawą nie przeżyjeAkwarybka napisał/a:
Cookie Monster napisał/a:
A na trawnik to można nasionka ? Czy niema czegoś takiego..
Może rozwiniesz myśl, bo nie mam pojęcia o co ci chodzi...
Czy można zasiać nasiona w akwarium ... ? Tak jak się trawniki sieje w ogródku A jak nie to mam kupić kępek trawy i się tak jakby rozrośnie ?