Ostatnio nabyłam aksolota i teraz mam dylemat, trzymam go w osobnym zrobiorniku 50l, chce go wposcic do mojego 126 tylko nie jestem pewna czy nie pozjada mi moich rybek prosze o pomoc
Akwarium 126l i aksolot
Moderator: ModTeam
- 
				Jezzabella
 - Nowicjusz
 - Pojemność akwarium: 0
 - Imię: Izabela

Akwarium 126l i aksolot
Mam akwarium 126l w nim danio czerwone i neonki oraz rozborke. 
Ostatnio nabyłam aksolota i teraz mam dylemat, trzymam go w osobnym zrobiorniku 50l, chce go wposcic do mojego 126 tylko nie jestem pewna czy nie pozjada mi moich rybek prosze o pomoc

- TetriZ
 - Przyjaciel forum
 - Pojemność akwarium: 0
 - Imię: Mateusz

Re: Akwarium 126l i aksolot
126l to dla niego za mało one osiągają 30cm długości

Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój
						- Silverrro
 - Przyjaciel forum
 - Pojemność akwarium: 126
 - Imię: Sylwek
 - Nazwisko: R

Re: Akwarium 126l i aksolot
126 l to ok dla dwóch najmniej aksolotów bo to rybka, która najlepiej zyje w grupach.
Do tego lubi temp niższą niż rybki w akwarium i do tego to drapieznik. taklze albo dokup mu partnera i zrób akwa tylko dla dwóch aksolotów albo sprzedaj go oddaj będzie najlepiej. I poczytaj troche o tym stworku.

Do tego lubi temp niższą niż rybki w akwarium i do tego to drapieznik. taklze albo dokup mu partnera i zrób akwa tylko dla dwóch aksolotów albo sprzedaj go oddaj będzie najlepiej. I poczytaj troche o tym stworku.