Przeczytalem tamten temat dobiero terach i chcialbym dodac kilka zdan. wiec zaczynam.
1 Metale ciezke które wystepuja w wodze takie jak ołow moga byc w sladowych ilosciach przyswajane przez rosliny. Niestety po urzyciu uzdatniacza zwiazki jakie powstały nie nadaja sie juz do niczego.
2. Torumin niejest uzdatniaczem tylko extraktem z torfu który jest u[color=red][b]RZ[/b][/color]ywany w wielu akwariach.
3. Osobiscie do akwarium wlewam nieodtana kranówke i nic sie zlego niedzieje. Umnie w miescie nieurzywa sie chloru do oczyszczania wody wiec niema co parować.
3. preparaty które claruja wode stoja daleko w pułce. Kilka razy uratowały mi życie kiedy woda była metna a przyszli goście. żeby niebyło mi wstyd kilka razy użyłem tych preparatów.
DO tematu uzdatniacz wody.
Moderator: ModTeam
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
DO tematu uzdatniacz wody.
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l