kirysy a gupiki
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Aldona
- Kontakt:
kirysy a gupiki
Witam wszystkich forumowiczów jestem tu nowa i chciałam sie na wstepie przywitac mam w domu terarium z krabem teczowym i rybami posiadam glonojada 3 kirysy 2 gupiki i ampularie , dzisiaj włąsnie dokupiłam 2 gupiki samce chciałam się zapytac czy gupików musi byc więcej niż dwie i czy moga mieszkac sobie razem z kirysami ( wydaje mi się ze tak ale prosze jeszce o wasze opinie )
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Re: kirysy a gupiki
Witaj! Kiryski spokojnie mogą żyć z gupikami. Ty trzymasz rybki w terrarium z krabem?
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
tak czymam juz od ponad 6 miesiecy jezeli chodzi Ci o to czy krab ma na nie ochote to nie ma kapletnie sie nimi nie interesuja a rybki maja sie swietnieEbi pisze:Witaj! Kiryski spokojnie mogą żyć z gupikami. Ty trzymasz rybki w terrarium z krabem?
-
- Akwarysta
- Kontakt:
Masz filtr, podłoże, jakieś roślinki?
Kiryski to ryby stadne. Minimum 6 sztuk.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
tak mam filrt grzałke oświetlenie UV warstwie piasku roslinki kamienieEbi pisze:Masz filtr, podłoże, jakieś roślinki?
a ile gupików samców moze byc chodzi mi o minimum ?
-
- Akwarysta
- Kontakt:
Ryba ta nie wymaga dużego akwarium, uchodzi za bardzo łatwą w hodowli, jednak w przypadku delikatnych odmian hodowlanych zalecana jedynie doświadczonym akwarystom. Minimalna zalecana pojemność zbiornika to 30 litrów - dla jednego samca i trzech samic (zagęszczenie obsady jeden osobnik na jeden litr wody).
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
TO MOZE BYC JEDEN SAMIEC i nie bedzie mu smutno że sie tak wyrazeEbi pisze:Ryba ta nie wymaga dużego akwarium, uchodzi za bardzo łatwą w hodowli, jednak w przypadku delikatnych odmian hodowlanych zalecana jedynie doświadczonym akwarystom. Minimalna zalecana pojemność zbiornika to 30 litrów - dla jednego samca i trzech samic (zagęszczenie obsady jeden osobnik na jeden litr wody).
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
będzie jeden samiec i trzy samice... Uwierz mi ze nie będzie mu smutno ;) czy np facet się smuci jak sobie siedzi z 3 kobietami ;)Ebi napisał/a:
Ryba ta nie wymaga dużego akwarium, uchodzi za bardzo łatwą w hodowli, jednak w przypadku delikatnych odmian hodowlanych zalecana jedynie doświadczonym akwarystom. Minimalna zalecana pojemność zbiornika to 30 litrów - dla jednego samca i trzech samic (zagęszczenie obsady jeden osobnik na jeden litr wody).
TO MOZE BYC JEDEN SAMIEC i nie bedzie mu smutno że sie tak wyraze
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
heheh tylko ze one śa same dwa samce bez samicMorter pisze:będzie jeden samiec i trzy samice... Uwierz mi ze nie będzie mu smutno ;) czy np facet się smuci jak sobie siedzi z 3 kobietami ;)Ebi napisał/a:
TO MOZE BYC JEDEN SAMIEC i nie bedzie mu smutno że sie tak wyraze