Czepiam się na siłę - bardzo ładne akwarium!
 Czepiam się na siłę - bardzo ładne akwarium!U mnie bolbitis wykończyły sinice w błyskawicznym tempie

Moderator: ModTeam
hehe, dokładnie tak samo pomyślałem jak pierwszy raz popatrzyłem, ale nie chciałem pisać, bo pomyślałem, że będzie wyglądało dziwnieNie wiem czemu, ale bardzo podoba mi się zdjęcie całego zbiornika z glonami
 Ładne te woalki i welony z glonów nawet były ;)
 Ładne te woalki i welony z glonów nawet były ;) Ogólnie nic się nie dzieje, od jakiś 1-2 miesięcy padł mi reduktor od CO2 no i skończyła się butla. Tak więc CO2 nie jest wcale podawane. Akwarium sobie samo tak funkcjonuje, przez ponad miesiąc nie robiłem podmianek, dwa dni temu zrobiłem porządek.   Z nawożeniem jest różnie, można powiedzieć że go nie ma, ostatnio przy podmiance wlałem troche mikro, fosforu i wsypałem potasu.
 Ogólnie nic się nie dzieje, od jakiś 1-2 miesięcy padł mi reduktor od CO2 no i skończyła się butla. Tak więc CO2 nie jest wcale podawane. Akwarium sobie samo tak funkcjonuje, przez ponad miesiąc nie robiłem podmianek, dwa dni temu zrobiłem porządek.   Z nawożeniem jest różnie, można powiedzieć że go nie ma, ostatnio przy podmiance wlałem troche mikro, fosforu i wsypałem potasu.

i szyby czyste. To już końcówka, ale tej aranżacji, miesiąc-dwa i będzie nowa aranżacja. Tym razem chcę postawić HT
 i szyby czyste. To już końcówka, ale tej aranżacji, miesiąc-dwa i będzie nowa aranżacja. Tym razem chcę postawić HT  Łodygowce itp
 Łodygowce itp