Witam

Jesteś nowy ? Napisz nam coś o sobie ;)

Moderator: ModTeam

Sib
Forumowicz
Pojemność akwarium: 180
Imię: Artur

Witam

Post autor: Sib » 2009-11-30, 02:44

Witam wszystkich zarybionych ;)
Jestem tu nowy i taka też jest moja wiedza o akwarystyce ;) Wierzę, że doświadczenie zdobędę z Waszą pomocą ;) Akwarium już prawie kupiłem ;) Piszę "prawie", gdyż zobaczymy czy litraż sprosta mojej kieszeni. Myślę o 160 litrach. Tak na początek ;) ;) ;)
Coś więcej o sobie? OK ;) Mam koty, cztery, a nawet hodowlę kotów ;) Dodatkowo pies, sikorki dokarmiane zimą. Więc jedynie do szczęścia brakuje mi rybek.
Gdyby ktoś, razem ze mną, chciał pogłówkować nt. dobrania dla mnie optymalnie ekonomicznego zestawu: akwarium+osprzęt to byłbym bardzo wdzięczny ;)
Pozdrawiam,
Artur
Obrazek

Awatar użytkownika
ankon91
Akwarysta
Pojemność akwarium: 54
Imię: Andrzej
Kontakt:

Re: Witam

Post autor: ankon91 » 2009-11-30, 07:16

Witamy ;)
Proponuję zrobić tak, jeśli jesteś bardzo zielony, zabierz się do przeczytania przyklejonych wątków w dziale "Jak zakładać akwarium'. To są tematy pod pierwszą belką, oznaczone jako WAŻNE. http://www.e-akwarystyka.pl/forum29.htm
Jeśli po ich przeczytaniu będziesz miał pytania i wątpliowści, spróbuj poszukać odpowiedzi na forum, pytaj :)
Powodzenia.
[31,50] Green Paradise
Mrozy, mrozy...

Sib
Forumowicz
Pojemność akwarium: 180
Imię: Artur

Re: Witam

Post autor: Sib » 2009-11-30, 12:55

Czytam, analizuję, porównuję i mam już mętlik w głowie. A chciałbym dobrze wydać pieniądze. A może używane akwarium? W dziale "jak zakładać akwarium" wrzuciłem swój post. Może ktoś mi pomoże zaszaleć, ale z głową ;)

[ Dodano: 2009-12-07, 21:45 ]
Miał być jeden zbiornik, a już stoją dwa: 50 litrów - towarzyski i 180 litrów - pielęgnice. I już robię przymiarkę do 450 litrów ;)
Pozdrawiam,
Artur
Obrazek

ODPOWIEDZ