Bocja wspaniała
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Wiktor
Bocja wspaniała
chciałem moim bocjom dać zielonego ogórka i tu moje pytanie czy może być to zwykły ogórek zakupiony w sklepie i czy mogę dać go po prostu na surowo bez skóry.
Re: Bocja wspaniała
o ile masz możliwość to wyrwij go od jakiegoś działkowicza, no chyba, że chcesz aby bocji wyrosło 3 oko, i zębiska ostre jak brzytwa, i świeciła w ciemnościach.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Wiktor
Tofifi trochę przesadzasz wiem że te ogórki z "Biedry" (biedronka) to chemia, ale raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
Dokładnie, bez przesady, jak bym się wszystkim przejmował to bym musiał się zmumifikować i czekać na lepsze czasy.
Oczywiście jak jest dostęp do sprawdzonego źródła, to jak najbardziej tak, ale jak niema, to i marketowe są w użyciu.
Oczywiście jak jest dostęp do sprawdzonego źródła, to jak najbardziej tak, ale jak niema, to i marketowe są w użyciu.
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
Tofifi, ludzie jedzą ogórki z marketu i jeszcze żadnego nie widziałam z trzema oczami... :hyhy: Podłącze się do tematu, jakie jeszcze warzywa i owoce można dać rybkom do akwarium, by nie zaszły żadne nieprzewidziane sytuacje? Nigdy nie próbowałam i trochę mnie to intryguje...
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
W zasadzie możesz dać każde warzywo czy owoc, które rybki zjedzą. Sprawdź doświadczalnie co im smakuje.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: dawid
- Kontakt:
Gdzie napisane jest 112 litrów?kwoik pisze:tylko pytanie-gdzie ty trzymasz tą bocje???w 112litrowym akwarium?porażka.
Kolega jedziesz po innych użytkownikach a samemu męczysz swoje ryby. Na miejscu innych użytkowników ignorowałbym Twe wypowiedzi.
Już został zignorowany.
Ostatnio zmieniony 2010-03-14, 16:36 przez Thierry Henry, łącznie zmieniany 1 raz.
I Still Haven't Found What I'm Looking For