problem z bojownikiem
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Paulina
problem z bojownikiem
Mam problem z bojownikiem wydaje mi się że coś z nim nie tak. Kiedy się stroszy nie otwiera mu się jedna strona pokrywy skrzelowej. Może ktoś wie jaka może być tego przyczyna??
- Lermi
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Kinga
- Kontakt:
Re: problem z bojownikiem
A ma barwy jak zwykle? Czy pokrywa która się nie odchyla ma jakieś widoczne zmiany? Ociera się o przedmioty? Jest apatyczny? Pobiera pokarm? Ma zachwiania równowagi?
Nie tylko chłopaki lubią robaki
-
- Nowicjusz
Nie zauważyłam żadnych innych zmian oprócz tego że nie otwiera jednej strony pokrywy skrzelowej. A pokrywa która sie nie odchyla jest taka sama jak ta zdrowa.
- Lermi
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Kinga
- Kontakt:
To się nie przejmuj na razie. O chorobie tylko z takim objawem nie słyszałam. Pilnie go obserwuj. Jak pojawi się coś jeszcze, bedzie można kombinować, czy coś mu dolega.
Nie tylko chłopaki lubią robaki
- Plewek01
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Pawe³
- Kontakt:
Normalne raczej. Jak się mój stroszy, to się z dwóch stron otwiera.palulina pisze:Kiedy się stroszy nie otwiera mu się jedna strona pokrywy skrzelowej
-
- Nowicjusz
No właśnie powinno się otwierać z dwóch stron a mojemu otwiera się tylko jedna.Plewek01 pisze:Normalne raczej. Jak się mój stroszy, to się z dwóch stron otwiera.palulina pisze:Kiedy się stroszy nie otwiera mu się jedna strona pokrywy skrzelowej
[ Dodano: 2010-06-23, 18:38 ]
Obserwuję go cały czas i nie wydaje mi się żeby mu coś dolegało oprócz tego małego "defektu". Ale jak coś zauważe to bedę pisać

Dziękuję za pomoc