Poskoczek mułowy
Moderator: ModTeam
- Lermi
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Kinga
- Kontakt:
Re: Poskoczek mułowy
No źle mi się napisało, :wstyd: bo hodowla przecież ma na celu otrzymanie potomstwa, a rozmnażanie to też nie jest, bo potomstwo już powstało, więc pozostaje odchów. Odetchnęłam z ulgą, bo już myślałam, że tyle czasu spędziłam na czytaniu bzdur (których autorzy by pewnie padli ze śmiechu na moje pytanie o soli jodowanej).
Nie tylko chłopaki lubią robaki
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Do hodowli amanek sól nie jest potrzebna,do rozmnażania jak najbardziej. Jednak problem z rozrodem amanek jest tak duży, ze proponuję zatrzymać się na etapie rozważań, zanim Lermi sama nazwiesz się krewetkowym doktorem Mengele... 

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- Lermi
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 450
- Imię: Kinga
- Kontakt:
Biorąc pod uwagę ilość postów w których okazało się że (jednak ;) ) Maol ma rację, może już nawet przestanę o tym czytać...
A jeśli chodzi o podskoczka (w końcu coś na temat) to, jeśli jest taka możliwość, proszę o zdjęcia do galerii po to prześliczne i bardzo ciekawe stworzonko.
A jeśli chodzi o podskoczka (w końcu coś na temat) to, jeśli jest taka możliwość, proszę o zdjęcia do galerii po to prześliczne i bardzo ciekawe stworzonko.
Nie tylko chłopaki lubią robaki
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Mała uwaga - POSKOCZKA 

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back