480L
Moderator: ModTeam
Re: 480L
Nie moge sie doczekać kolejnych zdjęć 

./redir/http://r1.bloodwars.pl/r.php?r=34641 <-- polecam gorąco:)
- Doma
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Dominika
WOW! Wspaniałe akwarium ale ci zazdroszczę...
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć nowe zdjęcia!
Pozdrawiam Dominika ;-)
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
-
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Grzegorz
Kilka nowych zdjec zamieszczone ale w sumie malo sie zmienilo. Wciaz czekam aby ta trawa zarosla cale dno ale jakos jej sie nie spieszy. Wszystkim bardzo dziekuje za komplement jak i konstruktywna krytyke.Doma pisze:WOW! Wspaniałe akwarium ale ci zazdroszczę...
- Raven
- Zainteresowany
O maj gad Slanter! nigdy w zyciu takiego akwarium nie widziałem. Prezentuje sie oszałamiająco. Normalnie wpadne zaraz w kompleksy bo pewnie takiego stanu mi sie nie uda osiągnąc :oops:
Widać lata wprawy :-D
Widać lata wprawy :-D
-
- Przyjaciel forum
Raven i Gosia Wielkie dzieki :mrgreen: Gosia do Amano to mi jeszcze bardzo daleko hahaha ale takie porownanie to dla mnie spory komplement. Dzieki! Jesli macie pytania odnosnie roslin to smialo pytajcie. Sluze pomoca.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 120
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Poszukuję takiego podłoża. Czy mógłbyś podać może jego nazwę jakąś zwyczajową albo co z czym pomieszałeś i przybliżoną cenę. Będę wdzięczny.
"Nauka i religia nie pozostają w sprzeczności, nauka jest po prostu za młoda aby to zrozumieć"
- lukasz.www
- Stały bywalec
- Imię: £ukasz
Tak jak pisałem w innym poście autora, po prostu cudo!!! :->
kurcze moj pierwszy post na forum ... ja chcialbym zaczac moja przygode z akwarystyka i szukalem inspiracji ... kurcze znalazlem ... dech zapiera .. a przylaczam sie do pytania kolegi ... co to za podloze ? jeszcze raz gratulacje bo to tutaj to jest premier league 
kurcze sciagnalem sobie fotki i przy aranzacji wlasnego bede sie mocno wspomagal

kurcze sciagnalem sobie fotki i przy aranzacji wlasnego bede sie mocno wspomagal

----
trudne poczatki
trudne poczatki

-
- Przyjaciel forum
Witam i ponownie dziekuje za cieple przyjecie tego akwarium. Inspirowanie kogos to juz najwieksza frajda. Sam bedac malkontentem wciaz usiluje cos poprawic i ulepszyc. Akwa jest teraz w procesie kolejnej przemiany :lol: Ja po prostu dlugo na jedna aranzacje nie lubie patrzec. Gdy dojrzeje to wrzuce pare fotek. Tymczasem sprawa podloza. Podloze to mieszanka Flourite firmy Seachem ( nie wiem czy dostepna na rynku polskim), piasku onyksowego i ADA Amazonia. Jest to mieszanka ale nie dlatego, ze to jest jakas wspaniala receptura. Po prostu przez lata dodawalem tego i owego. Pozniej wszystko sie razem wymieszalo i teraz jest to troche taki groch z kapusta. Za jakis czas planuje kompletna wymiane podloza na 100% podloza ADA Amazonia (firma T. Amano). Podloza te sa, jak sami wiecie, wsciekle drogie. Szczegolnie jesli mysli sie o zastosowaniu ich w wielkich zbiornikach. Jednoczesnie musze stwierdzic, ze sa to najlepsze podloza do roslin. Po prostu super! Musze jednak zbierac fundusze na taka wymiane a to troche potrwa. Wracajac jeszcze do mojego podloza. Nie stosuje zadnych tabletek ani innych nawozow pod korzeniami roslin. Podloze jest naturalnie bogate w zelazo a reszte nawozow dodaje bezposrednio do wody.