Zastępstwo dla zbrojników
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 70
- Imię: Karol
Zastępstwo dla zbrojników
Mam pytanie do Was drodzy forumowicze. Ponieważ z otoskami niestety miałem przykrą przygodę która uświadomiła mi, że w tej chwili lepiej znam się na balecie mongolskim niż na akwarystyce, a na zbrojnika niebieskiego moje 70L akwarium to za mało, potrzebuję podpowiedzi jakie słodkowodne zwierzę mogę wrzucić do mojego akwarium które zjadałoby glony? Niestety tak jak większość z Was mam z nimi dość spory problem. Jakie zwierzęta mogę dodać i w jakiej ilości? W tej chwili w moim akwarium są jedynie dwa raczki cambarellusy puer.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Zastępstwo dla zbrojników
Odpowiem raz jeszcze, ponieważ pytasz o to w wielu watkach. Żadne zwierze nic nie pomoże. Zadbaj o prawidłowe warunki w zbiorniku, nie będzie wtedy wogóle potrzebne.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 70
- Imię: Karol
W takim bądź razie jak się ich pozbyć "po bożemu" ? Oświetlenie mam 15W, filtr z deszczownią, cztery bujne rośliny, korzeń, podłoże żwirek rzeczny, co może być źle?
Bojowniki to mordercy raków
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Np. złe światło. Albo złe nawożenie. Albo brak CO2.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back