Co jest z gupikiem?
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Ola
- Kontakt:
Co jest z gupikiem?
Cześć!Mam pytano:gupiczka mojej siorki jest0 chyba chora.jEST W CIĄŻY A NA BRZUCHU ODSTAJĄ JEJ PŁETWY.co to jest za chorunsko ? jak je wyleczyć?Proszę o pomoc!!
30l
2 bojowniczki
krewetka
Pomogłam??=Punkt
2 bojowniczki
krewetka
Pomogłam??=Punkt
-
- Akwarysta
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Re: Co jest z gupikiem?
To chyba normalne że jej płetwy nie przylegają. Daj może fotki.
-
- Stały bywalec
- Imię: Ola
- Kontakt:
moja koleżanka,która zna się na rybach powiedziałaże to zapalenie jelita.Inne samiczki mają normalne przylegające płetwy ale ona nie. Pomocy
[ Dodano: 2007-06-02, 16:55 ]
Dziś do wieczności odeszła:Ś.P gupiczka [*] Z powodu niewyleczonej choroby;-( Pomyślmy w ciszy i skupieniu :czy warto było czekać męcząc przy tym rybkę na powolną śmierć? ;-( [*] Zapalmy znicz za duszę gupiczki i jej nienarodzonych dzieci[*][*][*]
Dziś do wieczności odeszła:Ś.P gupiczka [*] Z powodu niewyleczonej choroby;-( Pomyślmy w ciszy i skupieniu :czy warto było czekać męcząc przy tym rybkę na powolną śmierć? ;-( [*] Zapalmy znicz za duszę gupiczki i jej nienarodzonych dzieci[*][*][*]
30l
2 bojowniczki
krewetka
Pomogłam??=Punkt
2 bojowniczki
krewetka
Pomogłam??=Punkt
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Aleksandrossa pisze:
... przegięcie.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- Kubutek
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Kontakt:
no i to konkretne...nie robmy tutaj jakiejs straszliwej tragedii...Rozumiem ze rybka byla dla Ciebie wazna ale tak sie czasami dzieje w naturze. Dla mnie tez moje ryby są ważne ale z rozsądkiem traktuje niektore sprawy zwiazane z nimi...