[11l] Krewetkarium
Moderator: ModTeam
-
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Przemys³aw
- Kontakt:
Re: [11l] Krewetkarium
Jutro lub pojutrze nastąpi aktualizacje zbiornika. Korzeń zostanie podparty jakimś małym kamieniem aby stworzyć coś a'la grotę, dodany zostanie trawnik z mchu w strefie gdzie w chwili obecnej widać piasek, czyli przy filtrze. Fotka z aktualizacji zostanie dodana na pewno... Niestety zostanie prawdopodobnie zrobiona znów telefonem... Jednak postaram się pożyczyć od kogoś aparat ewentualnie w jakimś programiku zdjęcie poprawić
[ Dodano: 2010-10-29, 21:41 ]
Oto aktualizacja zbiornika. Trochę inna niż planowałem. Postanowiłem zrobić trawnik z mchu, lekko przemeblowałem i filtr zakryłem mini żywą ścianą. Teraz tylko poczekać aż się rozrośnie.
Oświetlenie żarówką 25W

Oświetlenie LED

Co sądzicie?
[ Dodano: 2010-11-04, 11:55 ]
Dorwałem aparat więc daję zdjęcia w lepszej jakości. Udało mi się także złapać na zdjęcie jedną krewetkę.

Trawniczek został usunięty dzisiaj po znalezieniu trzech martwych krewetek zaplątanych w siatkę...
[ Dodano: 2010-11-06, 23:14 ]
Zbiornik zlikwidowany. Zakupiłem Shrimp Set 10. Zdjęcia w nowym temacie. Zapraszam i dziękuję za rady i komentarze. Można zamknąć.
[ Dodano: 2010-10-29, 21:41 ]
Oto aktualizacja zbiornika. Trochę inna niż planowałem. Postanowiłem zrobić trawnik z mchu, lekko przemeblowałem i filtr zakryłem mini żywą ścianą. Teraz tylko poczekać aż się rozrośnie.
Oświetlenie żarówką 25W

Oświetlenie LED

Co sądzicie?
[ Dodano: 2010-11-04, 11:55 ]
Dorwałem aparat więc daję zdjęcia w lepszej jakości. Udało mi się także złapać na zdjęcie jedną krewetkę.

Trawniczek został usunięty dzisiaj po znalezieniu trzech martwych krewetek zaplątanych w siatkę...
[ Dodano: 2010-11-06, 23:14 ]
Zbiornik zlikwidowany. Zakupiłem Shrimp Set 10. Zdjęcia w nowym temacie. Zapraszam i dziękuję za rady i komentarze. Można zamknąć.
[11l] krewetkowo
[25l] bojownikowo
[25l] bojownikowo