To może być ciężkie do zrobienia. Henio ma swoje kaprysy i ciężko go zmusić do wzrostuSilverrro pisze:heniek mi sie marzy na to pozostałe miejsce zeby zrobic z niego trawnik

Moderator: ModTeam
To może być ciężkie do zrobienia. Henio ma swoje kaprysy i ciężko go zmusić do wzrostuSilverrro pisze:heniek mi sie marzy na to pozostałe miejsce zeby zrobic z niego trawnik
Staurogyne sp.Silverrro pisze:sobie zrobic trawniczek na front
Zajefajne a jak roślinka cenowo i warunki do uprawy ?Plewek01 pisze:Staurogyne sp.Silverrro pisze:sobie zrobic trawniczek na front
Na allegro http://allegro.pl/listing.php/search?st ... egory=5337Silverrro pisze:Zajefajne a jak roślinka cenowo
U mnie stała jakiś czas po zasadzeniu, ale teraz sobie rośnie przy minimum światła i bez nawożenia. Nie za bardzo znosi EC i lubi przycinkę wtedy się krzewi. Chwilowo nie mam sadzonek, bo ostatnio przyciąłem i pojechały w gratisie :oczami: ale podpytaj marthineza może coś tam by Ci uciął od siebie.Silverrro pisze:e a jak roślinka cenowo i warunki do uprawy ?
Może ma za dużo światła...Skuter pisze:Jednak szczepki które ukryte są w buszu heńka rośną... dziwacznie
Stosujesz EI i niedobory?Skuter pisze:Staurogyne sp. stała miesiąc po czym zaczeła obumierać. Wyraźnie ma jakieś niedobory.
no w sumie racja... palnąłem od czapy... ale nie zmienia to faktu że nie rośnie :]Stosujesz EI i niedobory?
Chyba nie.