Kolego ,muzyka z serwerahidax pisze:Ejj wypakowalem te mapki i nadal mi sieciagaja jakies aleurwal/1,2,3... i juz tak 30min o co kaman.?

Moderator: ModTeam
Kolego ,muzyka z serwerahidax pisze:Ejj wypakowalem te mapki i nadal mi sieciagaja jakies aleurwal/1,2,3... i juz tak 30min o co kaman.?
Suja Nie rozumiem troszkę Twojej wypowiedzi... :oczami:Suja pisze:Nie NS - non steam -.-
Zagraj w steama to się dowiesz czemu akurat ten pirat jest idiotyczny.
Wszyscy pro na NS staja się totalnymi lamami kiedy zagrają w steama.
Więc jaki sens jest w ogóle grać w NS?
+1hidax pisze: Ja od 3 lat jadę na piratach bo mogę mieć grę w 2 dni ściągania dosyć dobra i nie wydawać na nia 120zł a wiadomo ze kazda gra się znudzi.
Pytam się grałeś w Steam'a?MickeyMo0use pisze:Suja Nie rozumiem troszkę Twojej wypowiedzi... :oczami:
Wystarczy mieć CS-a NS ale z modelami Steam i odrazu wszystko wygląda jak na steamie [co do pixelka, po przez tylko MODELE].
Tym bym się na Twoim miejscu nie chwalił, ale małe dzieci mają to do siebie, że za dużo kłapią buzią. A jak policja zapuka to rodzice wielce zrozpaczeni bo to przecież tylko jedna gra ;]MickeyMo0use pisze:Moj tato, od dziecinnych lat uczył mnie, że lepiej wydać 1,22zł na transfer w rapideo i puścić sobie tyle linków za 1gb ile chcesz naraz, i gre mieć w 10 minut.
10 minut to ja ide do sklepu i wydaje 200 zł.
Za 200zł to ja mam praktycznie 100gb transferu na rapideo co sie rowna 100gb gier do pobrania w ok. 1h
Widzę, że kolega nie wie jak działa sieć P2P i ogólne ściąganie plików w necie?hidax pisze: Policja zapuka do drzwi... To r
+1hidax pisze:Ja kupuje od czasu do czasu Cd-keye
Kolego Suja czytam te twoje wypociny ,i nie wiem czy ty masz coś wspólnego z CS-em ,i czy wiesz co to jest bot ? .Na servie graja tylko ludzie i to towarzysko zero czitów i itp masz czita ban i koniec gry na tym servie ,co do muzyki każdemu się inna podobaSuja pisze:Hidax wszedłem zobaczyć.
Ale sorry jak co chwilę słyszę Peje, a do tego zaraz leci WWO to smutno mi się robi.
Z resztą nie gram na NS tylko na serwerze NS, a to różnica CS mam akurat oryginała
I jak mówiłem NS to syf za dużo botów tam biega ;]