Zapraszam do Gry Counter-Strike 1.6 - online.

Piszta co chceta ;)

Moderator: ModTeam

Suja
Rekin forum
Pojemność akwarium: 0
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD
Kontakt:

Re: Zapraszam do Gry Counter-Strike 1.6 - online.

Post autor: Suja » 2011-01-07, 01:05

Był na bidę jeden ;)
Ogólnie fajnie się gra bo na servie ktoś jest w godzinach obiadowych, nie pamiętam.
Wyłączyłem grę nie chciało mi się patrzeć na lamerstwo ;)
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."

63L z roślinami

Awatar użytkownika
Akwarybka
Moderator
Pojemność akwarium: 63
Imię: Basia
Nazwisko: Waluś
Kontakt:

Post autor: Akwarybka » 2011-01-07, 02:27

Kolego Hidax i MickeyMo0use. Nie obchodzi mnie czy wg. Was wydawanie pieniędzy na gry to głupota czy nie. Nie obchodzi mnie, czy macie na mało pieniędzy i nie starczy Wam na kupienie takiej czy takiej gry. Wypowiedzi typu ''lepiej ściągać, bo się bardziej opłaca'' to zwykłe namawianie do przestępstwa. Takie wypowiedzi będą na forum bezwzględnie tępione, a autorzy ukarani według regulaminu.

Ponadto, widzę, że jako dzieci nie zdajecie sobie sprawy, że za Wasze czyny odpowiadają rodzice.
Czy naprawdę myślcie, że policja złapie Was dopiero gdy ktoś podkabluje? Mamy XXI wiek, to już nie średniowiecze. Firma z której macie internet rejestruje wszystkie strony na które wchodzicie. Widzą dokładnie, co ściągacie i ile. Z zewnątrz można łatwo ''wyłapać'' przeciążenie sieci w przypadku internetu bezprzewodowego. Nie wierzycie? To lepiej uważajcie, bo prędzej czy później się przekonacie.
MickeyMo0use pisze:Przepraszam Was, ale uwazam, iz placenie ze gry to jest marnotractwo ;)
Tak, tak, wiem! Oni tez chca za to zarobic, ale nie usmiecha mi sie wydawac 200zl...
Skoro Ci się nie uśmiecha, to nie kupuj. Nikt Cię nie zmusza.

Suja
Rekin forum
Pojemność akwarium: 0
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD
Kontakt:

Post autor: Suja » 2011-01-07, 09:07

Akwarybka pisze:ternetu bezprzewodowego. Nie w
Dodam tylko, że znaleźć lapka który był podpięty do danej sieci po WIFI to tez nie problem.
Coś o tym wiem mam kumpla informatyka jak nam się nudziło to śledziliśmy połowę jego bloku ;]
"Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."

63L z roślinami

Awatar użytkownika
Mikos
Akwarysta
Pojemność akwarium: 240
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: Mikos » 2011-01-10, 16:07

Panie i panowie po ci sie tu napinać i stresować oczywiście piractwa nie popieramy ale jak jest każdy wie ;) A co do gry to połowy zdań nie zrozumiałem ale miałem okazje postrzelać w tej grze z innymi ludźmi i zabawa była przednia (naprawdę polecam każdemu taką odskocznie od rzeczywistości) Co do botów to niestety się nie zgodzę że tam grają, są tam tylko spoko ludzie którzy chętnie pomagają i tłumaczą krok po kroku totalnemu laikowi np takiemu jak ja.

Zapraszam wszystkich do zabawy:)
Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania :)
./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics24/12848,45.htm

Awatar użytkownika
hidax
Stały bywalec
Pojemność akwarium: 60
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: hidax » 2011-01-10, 19:17

No dokładnie, wiadomo że co drugi polak ma jakiegoś pirata pod skórą. :P Nikt tego nie popiera ale tak jest. Nie namawiam do piractwa tylko twierdzę, że gra jest na prawdę w miarę. Ale ja itak nie mogę się doczekać Battlefielda. :D
60 Główne
30 Narybkowe

ODPOWIEDZ