jedna miala chorobe i po dwoch tygodniach ja wyrzucilismy bo gorzej wygladala i po jakim okresie mozna dokupic rybki? miala guzy na ciele, wytrzeszcz jednego oka i kilka bialych plam na ogonie
[ Dodano: 2011-01-21, 12:47 ]
czyli po jakim czasie mozna dokupic rybki?
[ Dodano: 2011-01-21, 13:11 ]
pomozcie
czy mozna dokupic
Moderator: ModTeam
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: czy mozna dokupic
Gaga, zacznij od odpowiedzi na pytanie "co chcę mieć w akwarium". Bo na razie dążysz uparcie do wersji "zupę rybną". Przemyśl sprawę, wybierz biotop, zastanów się. W akwarystyce pośpiech to najgorszy z możliwych doradca, dodatkowo zwykle bardzo się mszczący na rybach.
Dodatkowo, widząc tą odpowiedź i kojarząc (chyba) wątek z pytaniem o leczenie tej biednej ryby masz chyba jednak niewłaściwe warunki w zbiorniku. Takie choroby nie biorą się "znikąd", a ich główna przyczyna to właśnie złe warunki. Od tego zacznij, nie od jak najszybszego zakupu ryb.
Dodatkowo, widząc tą odpowiedź i kojarząc (chyba) wątek z pytaniem o leczenie tej biednej ryby masz chyba jednak niewłaściwe warunki w zbiorniku. Takie choroby nie biorą się "znikąd", a ich główna przyczyna to właśnie złe warunki. Od tego zacznij, nie od jak najszybszego zakupu ryb.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: grazyna
Re: czy mozna dokupic
dziekuje