wstawiam foto prosze was o wyrozumialosc

tam
jest stado gupikow i pare glonojadow i welonek

tu
Mam swoj kotnik dla gupikow mam 2 samce i 2 samice oraz roslinki ktore choduje szczatki z tego co bylo kiedys

Moderator: ModTeam
Ale zawiniętą kilka razy.siwus9222 pisze: podloze pod nie szmatke
Na jednego glonka ok. 100l. One spore rosną. A na jednego welona 60l każdy kolejny dodatkowe 40l.siwus9222 pisze:glonojady sie tam chyba nawet zozmnozylu pamietam jest tam ich 5
Chodzi o welona? Rośliny o twardych liściach np. prosty nurzaniec i diata roslinna np. bio vit.siwus9222 pisze: Nie wiem co robic mam na szafie jescze jedno akwa ale boje sie o rosliny czy nie zostana zjedzone przez rybki chcialbym cos uchodowac jeszcze z nich
hmm... a jakie masz oświetlenie w tych akwariach?siwus9222 pisze:chcialbym cos uchodowac jeszcze z nich
Masz 2 akwaria na jednej szafce ? :zdziwko: stabilna ona jest ?siwus9222 pisze: Nie wiem co robic mam na szafie jescze jedno akwa
Kto ci nagadał takich głupstw że ryby ci zjedzą rośliny ? No dobra welonka może trochę te delikatniejsze rośliny poskubać ,ale to tylko welonka , inne ryby nie . Każdy trzyma ryby z żywymi roślinami ponieważ sztuczne kaleczą ryb.boje sie o rosliny czy nie zostana zjedzone przez rybki chcialbym cos uchodowac jeszcze z nich