Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam dwa tatuaże: jeden na lewej łydce i drugi na plecach i na pewno na tym sie nie skończy hehe
Mam już kolejny pomysł na dziarę ale jakoś nie mogę się zebrać żeby ja sobie zrobić
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to może ja też pokażę swoje tatuaże
Ogólnie to powiem że interesuję się nimi od 15 roku życia ( kiedy to ojczym zrobił mi pierwszy tatuaż ) Obecnie jestem w trakcie nauki ( jak jest ktoś chętny, i się nie boi zapraszam do Wawy, każdy się boi że mu zepsuję wzór i nie chce się "oddać w moje ręce " - ciekawe czemu :myśli:
Poniżej wszystkie SKOŃCZONE tatuaże, w trakcie jest robiona druga noga, ale to pokażę jak będzie skończone :]
Linf, na razie robiłem 2 wzory sobie i swojej żonie (na razie tylko ona mi zaufała hehe )
Co do cennika to nie ma takiej możliwości żeby był, cena tatuażu jest uwarunkowana samym wzorem. Jest wzór np 5x5 cm który jest prosty np znak zodiaku i 5x5 trudny np Alien. Oba małe ale w jednym pracy bardzo dużo, w drugim mało. Więc rozumiesz ... ;) pokaż wzór a postaram się go wycenić, w miarę przystępnie ;) Jak nie ja to ojczym na pewno.