Nie piszesz,ale jak tak wnioskuję,bo inaczej,to byś zamontował porządną belkę,ale nawet jak Cię nie stać,to nie oznacza,że ja Ci tym ujmuję i że to wstyd ma być jakiś.
Akurat nie masz racji bo zadna "porzadna belka" nie zmiesci mi sie w meble ani taka za 200 ani taka za 1200...

(sprawdzane imierzone wiele razy) wiec wybralem opcje gorsza,-pokrywe. Fakt moglem pokusic sie o zrobienie oswietlenia samemu lecz nie mialem wtedy na to tyle czasu( niektorzy pracuja)
A z zamontowaniem swietlowek chcialem sie wstrzymac gdyz dzis na miesiac sluzbowo wyjezdzam;)
Ale z tym akurat miales racje zeby to zrobic teraz i wlasnie zabieram sie do montowania nowego swiatelka:)
Co do mojej "lisciastej roslinki"( tak to byla moja gafa:) to w DANYM MOMENCIE nie pamietalem nazwy , a skoro bylem na forum i akurat pisalem,wiec pomyslalem ze po prostu zapytam... rozwiazanie szybsze niz szukanie na necie atlasu roslin...
[ Dodano: 2011-02-17, 10:09 ]
wojtek229 pisze:Dobra spokojnie nic się nie dzieje. Może i duży zbiornik.. ale jak się postarasz to dasz radę

Pytaj dużo.. pomożemy :hyhy:
ok:) jak tylko wroce na pewno sie odezwe:)
[ Dodano: 2011-03-01, 22:10 ]
I powrocilem:) (troche wczesniej niz planowalem)
Akwa zastalem w stanie wskazujacym ze moje rady co do pielegnacji byly przez moja druga polowke sumiennie przestrzegane:)
Przybylo rogatkow i moczarek i zbrojek jakis taki dluzszy sie wydaje:) W najblizszym czasie postaram sie wrzucic jakies foto bo narazie na necie jade z komorki:)
[ Dodano: 2011-03-03, 21:17 ]
A wiec:)
Z akwa wylecialy kiryski(oprocz jednego uratowanego ,ktory wpuszczony zostal dzis)
z powodu iz na dno,ze wzgledu na gibbiego,ktory powinien byc karmiony wylacznie pokarmem roslinnym, praktycznie nie dostawal sie pokarm pochodzenia zwierzecego wiec kiryski niestety troszke glodowaly

Doszlo 5 otoskow i niestety pojawily sie slimaki (godzine nowe roslinki plukalem ) grrrr... Wyroslo troszke glonow punktowych ale otoski sprawnie sobie z nimi radza

Myslalem o kupnie neritinek ,ale z drugiej strony rozwazam tez kupno helenek na slimaki i nie wiem ktora opcje wybrac:) moze ktos zyczliwy podpowie ;)
oswietlenie to teraz 2x40 wat oraz 2moduly deco light po 11 w kazdy
nawoze tetra crypto,tetra planta min oraz easy carbo z easy life (4ml/dzien)
i zdjecia:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.