100l
2*24w 10godz
filr cristal flo 60
grzałka 28*
bez nawożenia regularnego może raz w miesiącu 1 tabletka pod korzeń
po 2 miesiącach funkcjonowania zbiornika włożyłam kilka kulek z gliny i torfu własnej produkcji roślinki mają się nadzwyczaj dobrze pięknie rosną nawet może za mocno bo zacieniają dno żabieniec wypuścił kwiatostan z metr nad akwarium i teraz kwitnie drobne małe kwiatki koloru białego czy jak go utnę nie zaszkodzi to roślince wygląda to fajnie ale nie mogę zamknąć szczelnie pokrywy.
żabieniec
Moderator: ModTeam
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: żabieniec
Kropka i przecinek. Pomagają w zrozumieniu postu. Proszę poprawić.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: teresa
Re: żabieniec
Maol musisz zrozumieć nie wszyscy mają staranne wykształcenie ja go nie mam.Nie martwi mnie że z ortografią jestem na bakier,musiałam w dzieciństwie pracować aby przeżyć,a dziś nie główkuję gdzie postawić przecinek a gdzie kropkę.
Zdaję sobie sprawę że dla wielu młodych ludzi to może wydać się śmieszne,ale ja nie kombinuje jak napisać np bród czy brud chociaż wiem że oba napisane są poprawnie.Teraz przed zadaniem pytania muszę jeszcze iść na korepetycje w moim wieku wstyd przed wnukami.Za radę dziękuje na pewno się przyda.