Witam
Moja molinezja ma duże oko co może byc powodem fotka niżej sory troche nie wyraźna
http://s1.zmniejszacz.pl/101/zdjecie0160__777870.jpg
Duże oko srebrnej molinezji.
Moderator: ModTeam
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Duże oko srebrnej molinezji.
Parametry, choroba bakteryjna, choroba pasożytnicza, uraz mechaniczny. Sam wybierz 

Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
A jakie są te parametry że to nie one? I jakieś inne dane? obsada, inne objawy? Nie jesteśmy jasnowidzami...
Poza tym, jeżeli to choroba, to Twoja ryba JUŻ jest chora. Nie ma przeciw czemu zapobiegać, trzeba odpowiednio leczyć.
No i sama kwestia zapobiegania - JEDYNA metoda to właściwe warunki w zbiorniku i brak przerybienia. Inaczej się nie da.
Poza tym, jeżeli to choroba, to Twoja ryba JUŻ jest chora. Nie ma przeciw czemu zapobiegać, trzeba odpowiednio leczyć.
No i sama kwestia zapobiegania - JEDYNA metoda to właściwe warunki w zbiorniku i brak przerybienia. Inaczej się nie da.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- Honni
- Zainteresowany
- Pojemność akwarium: 50
- Imię: Honorata
- Kontakt:
Przepraszam, nie przewidziałam się że w tytule jest napisane SREBRNEJ molinezji? Ja, patrząc na zjdęcie widzę żółtą O.o