Moderator: ModTeam
2xOW - 250[center][/center]2xEheim Aquacompact 60 - 450[center][/center]2xSolar Duo - 300 / 170 + 130 /[center][/center]podłoże / Amazonia New + Shrimp Soil / - 100[center][/center]CO2 / butla, reduktor + elektrozawór Aquamedic M-ventil + zaworek precyzyjny Camozzi / - ok.350[center][/center]2xprogramator czasowy - 60[center][/center]Wychodzi razem około 1500 zeta + 150 zł kreweciesiwus9222 pisze:jesli mozna wiedziec zmiesciles sie w 1000 zl za 2 banki ?
123patryk, powiem szczerze że nigdy na żadnym forum nie doszło do takiej transakcji / choć mam dużo podobnych pytań /, a to z powodu braku czasu i kłopotów z wysyłką. W Łodzi mamy cotygodniową niedzielną giełdę więc ewentualne nadwyżki tam lądują lub u znajomych i kolegów.123patryk pisze:To jak będziesz sprzedawał nadwyżki??
Pamiętając, że float to nie gatunek szkła, ale sposób jego wytwarzania ;) OW też może być float-em ;) Przepraszam za offtopic.Plewek01 pisze:I niech mi ktoś jeszcze raz powie, że nie widać różnicy między szkłem OW a FLOAT w takiej grubości
Nigdzie nie nazwałem tego gatunkiem, ale dziękuję za wyjaśnienie ;)Akwarybka pisze:at to nie gatunek szkła
Tak, to gradacja "A", może pójdę wyżej, ale najpierw muszę doczekać się potomstwa.blue_betta pisze:Zbyszku, jaka gradajca? A?
To ja mam je nieco ponad miesiąc i już się niecierpliwie.Zbyszek17 pisze:Marcin, moje CR-y mam 2,5 miesiąca dlatego dam im jeszcze trochę czasu
U mnie fajnie mnożą się Babaulti "green neon" - świetne krewecie, polecam.Zbyszek17 pisze:W drugim szkiełku RC i CB gr."C" mnożą sie na potęgę ale mam je 4 miesiące.
Źródła podają okres rozrodu, jedne 2-3 miesiące inne 3-4 miesiące, więc zostało tylko czekaćmarthinez pisze:To ja mam je nieco ponad miesiąc i już się niecierpliwie.
może kiedyś..........marthinez pisze:U mnie fajnie mnożą się Babaulti "green neon" - świetne krewecie, polecam.