Ale kurczę, zaraz mnie coś trafi, akwarium takie piękne i termometr na przedniej :rotfl:
Moderator: ModTeam
Niestety pod piaskiem jest warstwa ziemi. Korzenie zapewne dotarły do tej warstwy. Z przesadzaniem bym nie ryzykował.pavelek pisze:Nie dało by rady tego lekko cofnąć? Akwarium będzię wyglądało na większe
Może wystarczy zastosować nawozy i dobre oświetlenie. osobiście obawiałem się czytając opinie że w piasku mało co chce rosnąć. Jak widać jest inaczej wszystko mi rośnieblue_betta pisze:Piękny gąszcz się zrobił i strasznie fajne kępy bacopy również (u mnie to ona w tydzień marnieje do zera :zdegustowany: )
Różnie to bywa , miałem kolegę który stawiał piękne akwaria roślinne właśnie na piaskuSQ6JNS pisze: osobiście obawiałem się czytając opinie że w piasku mało co chce rosnąć.
Hmm... Tylko co ma piernik do wiatraka? ;) Też mam tą książkę i nigdzie w niej nie pisze, że żeby nie nie można mieć w akwarium LT elementów dekoracyjnych ;)SQ6JNS pisze:Korzeni nie będzie, bo jest to zbiornik wzorowany na książce pani Diany Walstad.