Przez moje rączki przewinęło się kilkadziesiąt zbiorników , niektóre fotografowałem , niekiedy doskwierał mi brak aparatu , postanowiłem umieścić kilka moich aranżacji w jednym temacie . Jak zaraz zobaczycie są inne niż wszystkie :mrgreen:. Tworząc je , starałem się puścić wodzę fantazji zamiast powielać baniaki które są w internecie gdzie poszczególne osoby stosują się do tradycji I,II,III plan , itd. Najmniejszy zbiornik który miałem w ręce miał 15l , największy zaś miał 850l. Aktualnie myślę nad postawieniem zbiornika "kaskady" , takie jakie są w sklepach akwarystycznych (są w nim rośliny).
Wszystkie moje aranżacje ...
Moderator: ModTeam
- PiotrekP
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: ....
Wszystkie moje aranżacje ...
Witam
Przez moje rączki przewinęło się kilkadziesiąt zbiorników , niektóre fotografowałem , niekiedy doskwierał mi brak aparatu , postanowiłem umieścić kilka moich aranżacji w jednym temacie . Jak zaraz zobaczycie są inne niż wszystkie :mrgreen:. Tworząc je , starałem się puścić wodzę fantazji zamiast powielać baniaki które są w internecie gdzie poszczególne osoby stosują się do tradycji I,II,III plan , itd. Najmniejszy zbiornik który miałem w ręce miał 15l , największy zaś miał 850l. Aktualnie myślę nad postawieniem zbiornika "kaskady" , takie jakie są w sklepach akwarystycznych (są w nim rośliny).

Projektowanie ogrodów, oczek wodnych, kaskad, strumieni, skalniaków, tarasów.
Wiadomość na PW.
Wiadomość na PW.
- Akwarybka
- Moderator
- Pojemność akwarium: 63
- Imię: Basia
- Nazwisko: Waluś
- Kontakt:
Re: Wszystkie moje aranżacje ...
Bardzo fajne bańki
Najbardziej podoba mi się pierwszy zbiornik.
Widziałeś może zbiorniki Izy Bryji (nefrete1)? Dla mnie to są właśnie ideały, nie tylko dlatego, że są właśnie ''inne'', ale ponieważ mają pewien niepowtarzalny urok...

Widziałeś może zbiorniki Izy Bryji (nefrete1)? Dla mnie to są właśnie ideały, nie tylko dlatego, że są właśnie ''inne'', ale ponieważ mają pewien niepowtarzalny urok...
- PiotrekP
- Nowicjusz
- Imię: ....
Akwarybka pisze:Bardzo fajne bańkiNajbardziej podoba mi się pierwszy zbiornik.
Dzięki

Widziałem , kwestia doboru roślin i poszczególnych elementów , nie ukrywam że mi też się podobają ... sam pamiętam jej początkiAkwarybka pisze:Bardzo fajne bańki![]()

Projektowanie ogrodów, oczek wodnych, kaskad, strumieni, skalniaków, tarasów.
Wiadomość na PW.
Wiadomość na PW.
-
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Jarosław
- Nazwisko: Waligórski
- Kontakt:
Piękne baniaki - gratulacje! Dla mnie 4 i 7 (duuużo roślin) są super! :padam:.
112, 2 x 63, 30l
Pozdrawiam!
Jarosław 'Jarus' Waligórski
Glon najlepszym przyjacielem akwarysty!
Pozdrawiam!
Jarosław 'Jarus' Waligórski
Glon najlepszym przyjacielem akwarysty!
- TetriZ
- Przyjaciel forum
- Imię: Mateusz
jak dla mnie zbiornik z welonami jest najlepszy :oczami:
Czasem nie wolno odpuścić i stanąć z boku, bo w życiu są sprawy dużo ważniejsze niż spokój