Sera floredepot - opinie?
Moderator: ModTeam
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 40
- Kontakt:
Sera floredepot - opinie?
Witam. Co sądzicie o produkcie sera "floradepot"? Czy warto to stosować? Czy są może podobne produkty innych producentów? Proszę o nazwy. Chciałbym porównać specyfikacje i ceny :mrgreen: Pozdrawiam
P@weł
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Re: Sera floredepot - opinie?
polecam.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Ogólnie powiem tak Trzy firmy:
Sera JBL Tropical. To sa firmy których nie należy sie obawiac. Czasami sa dyskusje ktura filma lepsza ale one sie toczą nie temu że komus jakis produkt zabił rybki ale jedna firma jest lepsza do takich a druga do innych rybek.
Sera JBL Tropical. To sa firmy których nie należy sie obawiac. Czasami sa dyskusje ktura filma lepsza ale one sie toczą nie temu że komus jakis produkt zabił rybki ale jedna firma jest lepsza do takich a druga do innych rybek.
Ostatnio zmieniony 2007-08-27, 13:36 przez Kazio, łącznie zmieniany 3 razy.
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Chyba Tropical? A co z np. Zoolekiem?Kazio pisze:Ogulnie powiem tak Trzy firmy:
Sera JBL Tropico. To sa firmy kturych nienalerzy sie obawiac. Czasami sa dyskusje ktura filma lepsza ale one sie toczą nie temu że komus jakis produkt zabił rybki ale temy bo jedna firma daje lepszy produkt do takich rybek a inna do innych rybek.
Błagam, popracuj nad polszczyzną bo ten post jest już chyba w granicach wypowiedzi uznanej jako bełkot.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Darek
Wczoraj szukałem (widocznie słabo :oops: ) opini na temat "sera floredepot" i wrzuciłem opis w kategorii nawozy " http://e-akwarystyka.pl/topics5/2 ... floredepot "
[ Dodano: 2007-08-27, 10:02 ]
To są przybliżone ceny sklepowe - na allegro widziałem taniej ( jak doliczyć przesyłke wyjdzie na to samo ) Sera i Tetra kest w wiaderkach a reszta w workach.
Filtus Aqua Grunt 3l podłoże do hodow. roślin akw. - 15 zł
Filtus Floran 4l - podłoże dla roślin - 14 zł
JBL AquaBasis plus 2,5l - 16 zł ( 5l - 26 zł )
Sera Floredepot 2,4kg - 28 zł ( 4,7kg - 42 zł )
TetraPlant Complete Substr. 2,8kg - 24 zł ( 5,8kg - 38 zł )
Tropica Plant Substrate 2,5l - 62 zł ( 5l - 94 zł. )
[ Dodano: 2007-08-27, 10:02 ]
To są przybliżone ceny sklepowe - na allegro widziałem taniej ( jak doliczyć przesyłke wyjdzie na to samo ) Sera i Tetra kest w wiaderkach a reszta w workach.
Filtus Aqua Grunt 3l podłoże do hodow. roślin akw. - 15 zł
Filtus Floran 4l - podłoże dla roślin - 14 zł
JBL AquaBasis plus 2,5l - 16 zł ( 5l - 26 zł )
Sera Floredepot 2,4kg - 28 zł ( 4,7kg - 42 zł )
TetraPlant Complete Substr. 2,8kg - 24 zł ( 5,8kg - 38 zł )
Tropica Plant Substrate 2,5l - 62 zł ( 5l - 94 zł. )