BW ciekawe propozycje

Nie wiesz jakie rybki wpuścić np. do 50l akwarium? W tym dziale możesz uzyskać porady jaka obsada była by najlepsza.

Moderator: ModTeam

Awatar użytkownika
Mikos
Akwarysta
Pojemność akwarium: 240
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: BW ciekawe propozycje

Post autor: Mikos » 2012-03-04, 17:48

A nie moze byc np. Tak jak pisalem wyzej?
Sum
2x skalary (dorosle)
2x zbrojniki
4x ramirezy

Skalarow nie rusza zbrojniki kiedys mialem puki byly male potem wydalem bo mi rosliny wyrywaly, nie wiem jak ramierezy, ale mialem tez kakadu i nie bylo problemow nawet i bojownik sie przrwinol przez moje akwa i zadnej ryby mi ten sum nie wsunol:) bo tak jak wspominalem on jest skarlowacialy to ma mniejszy apetyt no i przedewszystkim pysk. Moze z nim cos jest nie halo bo wczoraj jak obserwowalem baniak to sobie wyplynol walna kilka kolek odgryzl kawalek roslinki zjadl i gdzies sie schowal, wogule nie byl zainteresowany innymi rybkami.

Jakie zbrojniki najwieksze bym mogl miec?

Co do sumow elek. To kiepska sprawa bo panstwo P. domaga sie olbrzymiego podatku zada za produkcje pradu, wiec szkoda zachodu :lol:
Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania :)
./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics24/12848,45.htm

Awatar użytkownika
Mikos
Akwarysta
Pojemność akwarium: 240
Imię: Piotr
Kontakt:

Post autor: Mikos » 2012-03-09, 00:55

I sprawa sie z obsada rypla:/ temat do zamkniecia, jak bede mial potrzebe znowu podyskutowac nad kapozycja obsady to sie zalozy nowy watek, wielkie dzieki wszystkim za checi pomocy.
Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania :)
./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics24/12848,45.htm

rahiemur
Nowicjusz
Pojemność akwarium: 275
Imię: Pawe³

Post autor: rahiemur » 2012-06-19, 23:09

sum indyjski to jakis clarias nie fossilis, torego mialem kiedys czarnego bardzo spokojny tylko narybek zjadal jak prawie kazda ryba

ODPOWIEDZ