Witam
Jestem akwarystką od 3 lat. Zaczeło sie od kuli, gdy następnie postanowilismy kupiś nieduże akwarium:)
Teraz rozmnażam molinezje i mieczyki, mam spore doswiadczenie w zakresie ich hodowli lecz nadal nie wiem co za świństwo (zaraza) to była jak wyzdychały mi wszystkie mieczyki.
Mimo że mam ich najwięcej, kocham bojowniki, oraz glonojadki:)(nie było okresu gdy ich nie miałam w akwarium)
Jeżeli macie jakieś problemy przez żyworudki lub bojowniki to piszcie.
witam
Moderator: ModTeam
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Re: witam
Witam serdecznie w naszym gronie chorych na akwarystyke. Jest to straszliwa choroba bo niepozbedziesz sie jej do smierci. POderjrzewam ze wszyscy umżemy przed naszymi akwariami.
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Daniel
- Kontakt:
a ja nie podejrzewam ;)Kazio pisze:Witam serdecznie w naszym gronie chorych na akwarystyke. Jest to straszliwa choroba bo niepozbedziesz sie jej do smierci. POderjrzewam ze wszyscy umżemy przed naszymi akwariami.
frytka, witam serdecznie

Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
D4ni3l, Zobaczysz smierc cie złapie jak poraz ostatni bedziesz odmulał akwarium
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
witam serdecznie 

Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl