PS. a tak wogole to Tomek jestem
HeLLo
Moderator: ModTeam
- polsky
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Tomek
- Kontakt:
HeLLo
Witam wszystkich od kwietnia br. interesuje sie akwarystyka ...poczatki byly takie ze kupilem akwa 20 L tak mnie to zafascynowalo ze po 2 tygodniach wymienilem na 240L
(juz kiedys zalanczalem zdjecia) mam w nim 19 rybek i jedna krewetke ..bylo wiecej ale niestety padly jak to na poczatku:x chyba... jesli ktos ma ochote porozmawiac o akwa itp to chetnie pogadam chociaz jestem w tym nowy..
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Re: HeLLo
Jaki sezon?? Ogórkowy?? pierwszy raz słysze ze ogurki maja cos wspulnego z rybami. Mozesz mi to wytłumaczyc??
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
a mozesz wytlumaczyc dlaczego raz piszesz "ogórkowy" a drugi raz piszesz "ogurki ? hehe ;) ;)Kazio pisze:Jaki sezon?? Ogórkowy?? pierwszy raz słysze ze ogurki maja cos wspulnego z rybami. Mozesz mi to wytłumaczyc?
polsky: czesc
Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.
- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Mam dyzortografie. Może wy uważacie że to tylko wymysł żeby sie wymigac od roboty. Ale to nieprawda sami widzicie choc naprawde bym sie starał jeden wyraz moge napisać przez ó potem ten sam wyraz przez u. to juz niezalerzy odemnie. Choc staram sie pisac poprawnie wychodzi mi tak na opak.
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
hehe, ja też nie bardzo rozumiem, a w ogóle to witaj 
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Okej, rozumiem. SpokoKazio pisze:Mam dyzortografie. Może wy uważacie że to tylko wymysł żeby sie wymigac od roboty. Ale to nieprawda sami widzicie choc naprawde bym sie starał jeden wyraz moge napisać przez ó potem ten sam wyraz przez u. to juz niezalerzy odemnie. Choc staram sie pisac poprawnie wychodzi mi tak na opak.
Pozdro dla Ciebie ziomuś
Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
...a to zwalnia Cię nawet z wiedzy, jak sie ta choroba nazywa? W tym słowie nie ma "u", "ó", "ż", "rz", "ch" i "h". "ę" pomijam, bo samemu czasem zapomnę lewy alt nacisnąć.Kazio pisze:Mam dyzortografie
Będę dalej uważał, że 95% ludzi piszących o tej chorobie tylko się tak usprawiedliwia. Jest to prostsze od walki z lenistwem, a FF 2.0 lub jakikolwiek słownik to juz za duża dawka wrażeń.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back