Jak w temacie, ktoś z z Was używa tego filtra? Ogólnie poczytałem troszkę opinii o nim i zastanawiam się nad zakupem, akwarium 54L profil, jak myślicie,dobry wybór? Miał ktoś z Was z nim do czynienia? Brałem pod uwagę też Minikani, lecz myśląc przyszłościowo przy zmianie zbiornika na większy Multikani ma możliwość rozbudowy.
Czekam na wasze opinie.
Pozdrawiam, emces
Opinie AQAEL Multikani
Moderator: ModTeam
Re: Opinie AQAEL Multikani
Yo,
ja uzywam tego filtra !
Jest zajebisty ! ( to nie przeklenstwo )
Mozliwosc rozbudowy, regulacji przeplywu pompy, latwo sie czysci. Kilka opcji montazu, pompa w akwarium lub za akwarium.
Rurki mozna wymienic jesli stare sie zabrudza, w Castoramie sa.
Po czyszczeniu filtra trzeba zwracac uwage na smarowanie O - Ring ' ow, takie gumowe okragle uszczelki. Nie wiem jak sie to po Polsku nazywa.
Filtr naprawde ladnie chodzi, cicho oraz mozna dokupic zestaw deszczownicy do niego.
Bardzo polecam takie rozwiazanie , sam to stosuje.
Cena nie jest duza no i ta wspaniala mozliwosc rozbudowy
A te nowe kubki to koszt ok 25 PLN z mediami + wysylka.
Pozdrawiam,
xXSoobekXx
ja uzywam tego filtra !
Jest zajebisty ! ( to nie przeklenstwo )
Mozliwosc rozbudowy, regulacji przeplywu pompy, latwo sie czysci. Kilka opcji montazu, pompa w akwarium lub za akwarium.
Rurki mozna wymienic jesli stare sie zabrudza, w Castoramie sa.
Po czyszczeniu filtra trzeba zwracac uwage na smarowanie O - Ring ' ow, takie gumowe okragle uszczelki. Nie wiem jak sie to po Polsku nazywa.
Filtr naprawde ladnie chodzi, cicho oraz mozna dokupic zestaw deszczownicy do niego.
Bardzo polecam takie rozwiazanie , sam to stosuje.
Cena nie jest duza no i ta wspaniala mozliwosc rozbudowy

A te nowe kubki to koszt ok 25 PLN z mediami + wysylka.
Pozdrawiam,
xXSoobekXx