Władca zieleni i tyle

Moderator: ModTeam
Zbyszek17 pisze: za 2-3 tygodnie odpalam szkiełko OW 45x30x30
Dzięki za opinie. W tym baniaku pływa 15 otosków i pewnie kilkaset krewetek RC i CR. Ryby miały być, ale przez kilka miesięcy zastanawiałem się nad gatunkiem i tak jakoś zeszłomatrix82 pisze:Świetny zbiornik, świetna kondycja roślin tylko dlaczego nie widać tam ryb?
A to się zobaczymatrix82 pisze:To będzie kolejne cudeńko do podziwiania.
jakich błedów???Zbyszek17 pisze:ze względu na poważne błędy w aranżacji
Trochę by się tego uzbierało.[center][/center]Użyłem kilku dużych kamieni / widać to na pierwszych zdjęciach / i prawdę mówiąc było to zbyteczne. Kamieni w ogóle nie widać, strata powierzchni.[center][/center]Następstwem tego jest mała wolna przestrzeń z przodu zbiornika, co pokrzyżowało mi plany z trawnikiem.[center][/center]Duża różnorodność roślin, co spowodowało że wiele gatunków w ogóle nie widać choć tam są i to w dobrej kondycji.TetriZ pisze:jakich błedów???
Na poczatku dzięki wszystkim za komentarze. Dwa miesiące temu pisałem że żywot baniaka dobiega końca i tak się stało. Od dwóch tygodni stoi już coś nowego.Monique pisze:Zaszły jakieś zmiany?
Dokładny opis nawożenia przedstawiłem we wcześniejszych postach.Łoren pisze:może zechcesz coś opowiedzieć o nawożeniu , podać jakieś parametry wody o ile robisz testy?
Jakoś mi umknęło ...to już lata ma czlowiek...wczesny moher to i zaskok nie tenZbyszek17 pisze:Dokładny opis nawożenia przedstawiłem we wcześniejszych postach.