Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam posiadam akwarium 72l AQUAEL LEDDY DZIEŃ I NOC. Po tyg od zakup został zmieniony filtr z zestawu na AQUAEL FILTR DO AKWARIUM TURBO 500 DO 150L po 2 tyg padła grzałka z zestawu zmieniona na AQUAEL ULTRA HEATER 100W a teraz czas na oświetlenie ponieważ te które było w zestawie nie spełnia moich oczekiwań wiem że pełno jest odpowiedzi na forum lecz dużo jest z przed 10 lat i pomyślałem że dostanę odpowiedz pod moje akwarium. Według mojego zdania i tego co dużo wyczytałem na forum moja świetlówka z zestawu nie ogarnia zbiornika rośliny może i jako tako rosną ale często pokrywa je zielony szlam bądź maź często występują glony w moim akwarium. Z biegiem czasu myślę że w marcu zainwestuje w zestaw https://allegro.pl/oferta/zestaw-co2-st ... 7292316773 Do Co2 lecz najpierw chciałbym coś zrobić z tym oświetleniem chcę aby na podłożu był tak zwany ,, mały heniek '' gdyż z ELEOCHARIS PARVULA nie wypaliło słabo rosło może i dlatego że kiryski wyciągały ją z podłoża lecz bardziej stawiam na oświetlenie. Czy ktoś mógłby mnie poprowadzić od początku co i jak zrobić jestem laikiem w akwarystyce lecz szybko się uczę a radocha dzieci z rybek i akwarium napawa do dalszej nauki w tym kierunku