powitanie
Moderator: ModTeam
- tomwilliams
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 20
- Imię: Maciek
- Kontakt:
powitanie
Witam wszystkich miłośników akwarystyki. Własnie załozyłem maleńkie, zaledwie 20 litrowe akwarium i postanowiłem powrócić do hodowli rybek. Kilkanaście lat temu miałem już zbiorniki ( max jednocześnie było tego 6 szt: 30, 40, 80, 10 i 2x15 litórw ). Teraz gdy się trochę żywot unormował czas aby ryby znów do domu zawitały. Mam nadzieję iż na forum znajdę informacje które pozwolą aby bez przykrych niespodzianek móc cieszyć się widokiem zdrowych rybek i ładnych roślinek. Pozdrawiam wszystkich.
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
Re: powitanie
witamy witamy.. Sporo tego było, choć nie tak duże... Na pewno się czegoś tu dowiesz, a pewnie i my od Ciebie 

Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
- matmax426
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 82
- Imię: mat
- Nazwisko: mam :)
- Kontakt:
witka :-)
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 54
- Imię: Kuba
- Nazwisko: Dziok
- Kontakt:
Witam!
- tomwilliams
- Nowicjusz
- Kontakt:
czy moje wiadomosci sie przydadzą... bo ja wiem, raczej są to info przestarzałe, w akwarystyce nastapił taki skok do przodu - najbardziej widać to w sprzęcie, teraz są grzałki z regulacją, mnogo różnych filtrów a kiedyś to wszystko było na szklanych rurkach - pekało to, kaleczyło a termolegulator to był już "wypas", kosztował mnie 75 zmienników plamistych i zdobyłem go na zamówienie ( dwa były w sklepie )Morter pisze:...Na pewno się czegoś tu dowiesz, a pewnie i my od Ciebie
jak bedę mógł to pomogę
-
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Grzegorz
Skad ja to znam!!! Stare (nie)dobre czasy grzalek wypelnionych piaskiem, piaseczkowych podlozy, wolframowych zarowek i filterkow firmy "zrob to sam" ha ha ha! Witaj!tomwilliams pisze:a kiedyś to wszystko było na szklanych rurkach - pekało to, kaleczyło
- tomwilliams
- Nowicjusz
- Kontakt:
brakuje trochę tej walki i "pościgu" za sprzetem który sporadycznie pojawiał się w sklepachSlanter pisze:Skad ja to znam!!! Stare (nie)dobre czasy grzalek wypelnionych piaskiem, piaseczkowych podlozy, wolframowych zarowek i filterkow firmy "zrob to sam" ha ha ha! Witaj!
teraz idziesz do sklepu i wszystko jest a i sprzęcior bardziej wytrzymały ( rybki mam teraz w akwarium w którym jeszcze tydzień temu siedział żółw )
- D4ni3l
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Daniel
- Kontakt:
No ładnie, ładnie
Widzę, że kolejny user z doświadczeniem przyszedł. Witam 

Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.