Witam serdecznie !!!

Jesteś nowy ? Napisz nam coś o sobie ;)

Moderator: ModTeam

AntekSM
Nowicjusz
Pojemność akwarium: 53
Imię: Aneta

Witam serdecznie !!!

Post autor: AntekSM » 2007-08-26, 16:08

Mam na imię Aneta, l.27, akwarium maleńkie - 53l. , jak tylko zarobię trochę kaski założę większe ;-)
Mimo że nie jestem początkującym akwarystą - akwarium mam już 15 lat, ale odkryłam ten temat na nowo. Wyobraźcie sobie, że poszłam do zoologicznego po kilka nowych rybek (żeby cieszyły oczy mojego dziecka), a tu gościu wyskakuje mi z jakimiś dojrzewaniem akwa, parametrami wody, związkami chemicznymi, co2 i inne takie. Troszkę zrobiło mi się głupio, bo przecież trochę doświadczenia w tym temacie już miałam - ale, fakt, ostatnią publikację na ten temat przeczytałam jakieś 10 lat temu :oops:
Kurde, ile się przez te kilka lat zmieniło. Teraz drążę temat, siedzę na waszym forum już od dawna (przy okazji gratuluję wiedzy) i staram się, aby moje akwa przypominało chociaż w małym stopniu te Wasze... Ale powolutku idzie ku dobremu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Awatar użytkownika
Morter
Rekin forum
Pojemność akwarium: 80
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: Witam serdecznie !!!

Post autor: Morter » 2007-08-26, 16:36

witam witam... No czasem tak bywa, że się okazuje, że robiliśmy coś przez kilka lat (często nawet dobrze) niemając pojęcia co tak naprawdę robimy :) Akwarium masz już nie takie najmniejsze (niektórzy mają połowę tego ;) ) więc coś na pewno stworzysz, no ale kibicuję, żeby było większe jak najszybciej... Na forum znajdziesz wiele, bo każdy znajdzie tu coś dla Siebie :) Pozdrawiam
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...

strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl

Awatar użytkownika
dzidek1983
Obłąkany forumowicz
Pojemność akwarium: 54
Imię: Piotr
Kontakt:

Re: Witam serdecznie !!!

Post autor: dzidek1983 » 2007-08-26, 16:40

witam rowniez... ;-)

ODPOWIEDZ