grzałka z termostatem - jak to działa
Moderator: ModTeam
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Aldona
- Kontakt:
Re: grzałka z termostatem - jak to działa
a czy firma atman jest dobrą firma bo własnie z tej firmy posiadam grzałke
AKWARIUM 240l malawi pseudotropheus saulosi
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
Naprawdę, nie przejmuj się na zapas. Atman jest jak najbardziej OK, a przypadki awarii termostatu są _bardzo_ rzadkie. I z reguły (ze względu na konstrukcję tych termostatów) dotyczą sytuacji odwrotnej - czyli nie włączania się grzałki.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back

-
- Stały bywalec
- Imię: Aldona
- Kontakt:
no to tyle dobrze bo mnie mój tata nastraszył że tak się moze stac ze grzałka sie popsuje i krab sie ugotuje grzałka ma 50 w i moze grzac do 34 stopni a to by była śmierc na miejscu mojego krabamaol pisze:Naprawdę, nie przejmuj się na zapas. Atman jest jak najbardziej OK, a przypadki awarii termostatu są _bardzo_ rzadkie. I z reguły (ze względu na konstrukcję tych termostatów) dotyczą sytuacji odwrotnej - czyli nie włączania się grzałki.
AKWARIUM 240l malawi pseudotropheus saulosi
-
- Forumowicz
- Imię: Filip
Kiedyś (jak słyszałem od starych akwarystów) sprzęt był bardziej awaryjny niż to jest dziś. Ja mam we wszystkich akwariach grzałke z termoregulatorem i nigdy sie nie psuły 8-)
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 160
- Imię: Bogus³aw
- Kontakt:
Kiedys grzałki nie miały termostatów a głowna ich usterka polegała na peknieciu drucika chromoniklowego wkładu grzejnego. Grzałka po prostu przestawała grzaćFifex pisze:Kiedyś (jak słyszałem od starych akwarystów) sprzęt był bardziej awaryjny niż to jest dziś. Ja mam we wszystkich akwariach grzałke z termoregulatorem i nigdy sie nie psuły 8-)

./redir/http://www.e-akwarystyka.pl/topics ... .htm#92598 --- moje akwarium
./redir/http://aqwanarium.eakwarystyka.eu --- moja strona
Akwarysta trzeba się urodzić , akwarium kupić może każdy
./redir/http://aqwanarium.eakwarystyka.eu --- moja strona
Akwarysta trzeba się urodzić , akwarium kupić może każdy
- Kazio
- Akwarysta
- Imię: Kazio
Grzalki teraz jakie sa sprzedawane sa bardzo dokladnie sprawdzane szansa nato ze jakas zacznie grzac non stop sa minimalne mozna powiedziec ze jest to jakis 0,1 % szans
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l