Hmm... jesteś początkujący? To wielkie brawa! Większość początkujących nie liczy się z przerybieniem, to też co innego gdy wiemy iż mamy przerybienie i nie chcemy z tym nic zrobić.Co innego to też, gdy przerybienie jest o pare litrów... Twoja obsada jest ok. ale jesli ci to nie przeszkadza możesz dokupić po jednym osobniku z każdego gatunku( prócz glonojada). To napewno nie zaszkodzi:)
Niekturzy mówią że nie tolerują ozdób sztucznych. Maja troche racji ale... i tak sie z nimi nie zadzam, bo są różne gusty, a o nich się nie dyskutuje. Osobiście, teraz wybrałabym korzeń a nie zameczek ceramiczny, ale zamek by mi nie przeszkadzał, miałam go w starym akwa.
Może teraz to:
zostaw piasek, ale wyciąg rośliny z doniczek, bo doniczki raz- że szpecą, dwa- że nie pasują do koloru podłoża.
I dokup więcej roślin! Spróbuj sie tzn. pobawić, czyli spróbuj zasłonić sprzęt roślinkami, zawsze to lepiej. Rada: Roślinki które dokupisz posadź bardziej z tyłu(te są umieszczone ok).zrobi się lepiej.
To nie to, że jest dużo błędów, tylko że ja się rozpisałam. :mrgreen: :lol: :-D :mrgreen: ;-) :-)
Ogólna ocena: 8.6/10, czyli jest pare niedociagniec, ale nikt -NIKT- bez nich nie przeszedł:)
[ Dodano: 2007-09-17, 18:57 ]
czy tam, gdzie jest udołu takie ciemne, czasem nie ma podłoża?
[ Dodano: 2007-09-17, 18:58 ]
hehe, ja tu dużo zaczełąm pisać, a tu mnie morter uprzedził:)
PS. Tylko sie nie zrażaj! Przecież sam napisałeś, że jesteś początkujący:):)
Przepraszam serdecznie za me błędy.
Ja daje POMÓGŁ-wy też dawajcie;D