30 L dla gupików?
Moderator: ModTeam
- lukasz.www
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: £ukasz
Re: 30 L dla gupików?
Pewnie że może być i tak, 4 piskorki i 8 krewetek, myśmy tylko proponowali a ty sam zdecydujesz którą propozycje wybierzesz, tylko pamiętaj o zapewnieniu dla krewetek dobrego miejsca w akwarium.
-
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Olek
- Kontakt:
A i jeszcze jedno mogą być krewetki z kiryskami?? bo bym dał jeszcze kila do 60 L
Jeśli pomogłem to naciśnij pomógł 

Tak bez problemu kiryski mogą być z krewetkami :->
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
No to jutro do 30 L dochodzi 6 krewetek a do 60 L 10 ;]

A tak na marginesie, jakie krewetki będziesz kupował :mrgreen:
A tu masz coś do poczytania na temat krewetek http://www.akwaria.pl/krewetki/opisy.html
może coś ci sie przyda :lol:
A tu masz coś do poczytania na temat krewetek http://www.akwaria.pl/krewetki/opisy.html
może coś ci sie przyda :lol:
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Nie wiem ale raczej red cherry w ostateczności Amano

Olaakwa:
Nie życzę sobie by ktoś tak kretyńsko przekręcała moją ksywkę. Jeśli myślisz, że to było błyskotliwe to wiedz, że nie było. Nie udawaj guru, bo Ci nie idzie.
Z resztą nie pouczaj mnie właścicielko kuli... ;/
Obserwuję moje kiryski i nie zauważyłam żadnych dziwnych zachowań/zmian w wyglądzie itp. No wiem,że 30 litrów to straszna zbrodnia.. No bo przecież lepiej zostawić jesw zoologiku 20 sztuk w 15 litrach. Bo w kupie zawsze raźniej.
ps. Moderatorze możesz mnie blokować, lecz obligi nie zniosę.
Nie życzę sobie by ktoś tak kretyńsko przekręcała moją ksywkę. Jeśli myślisz, że to było błyskotliwe to wiedz, że nie było. Nie udawaj guru, bo Ci nie idzie.
Z resztą nie pouczaj mnie właścicielko kuli... ;/
Obserwuję moje kiryski i nie zauważyłam żadnych dziwnych zachowań/zmian w wyglądzie itp. No wiem,że 30 litrów to straszna zbrodnia.. No bo przecież lepiej zostawić jesw zoologiku 20 sztuk w 15 litrach. Bo w kupie zawsze raźniej.

ps. Moderatorze możesz mnie blokować, lecz obligi nie zniosę.

-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ej człowieku jeśli chodzi ci o literkę "a" w twoim nicku to sorry, ale żeby się denerwować o jedną literke to trzeba być tobą a po zatym 30 L to i tak zamało na kiriski i nie zachowuje się jak guru tylko chcę pomóc więc zachowuj się normalnie a nie pieprz jak dziecko z przedszkola.
I po drugie twoja ostatnia linijka w pierwszym zdaniu "Z resztą nie pouczaj mnie "właścicielko kuli"... ;/"
Jak bys nie zauwarzył nazywam się Olek Imię Olek jest zdrobnieniem imienia Aleksander więc z tego wynika że Aleksander i zdrobnienie tego imienia czyli "Olek" jest imieniem męskim więc nie mogę być właścicielką kuli tylko właścicielem kuli myślę że wyjaśniłem ci to w przejrzysty sposób i myślę że nie będzie więcej pretensji w imieniu mojej osoby.
Ps: Sorry że się rozpisałem ale pomyślałem że p"o"swix może nie zrozumieć sorry;]
I po drugie twoja ostatnia linijka w pierwszym zdaniu "Z resztą nie pouczaj mnie "właścicielko kuli"... ;/"
Jak bys nie zauwarzył nazywam się Olek Imię Olek jest zdrobnieniem imienia Aleksander więc z tego wynika że Aleksander i zdrobnienie tego imienia czyli "Olek" jest imieniem męskim więc nie mogę być właścicielką kuli tylko właścicielem kuli myślę że wyjaśniłem ci to w przejrzysty sposób i myślę że nie będzie więcej pretensji w imieniu mojej osoby.
Ps: Sorry że się rozpisałem ale pomyślałem że p"o"swix może nie zrozumieć sorry;]

Hm, 1:1, bo jestem babą. ;P
A wytłumaczysz mi, jaki zbawienny wpływ na Twoje kiryski ma to, że są tylko dwa? Jestem bardzo ciekawa. Bardzo.
Przedszkole zaczęło się w momencie gdy postanowiłeś na mnie wpłynąć głupim przezwiskiem zamiast przytoczyć jakiś mocniejszy i inteligenty argument, a nie za sadzie 'ja tak mówię, tak ma być!'.
Pamiętaj o tym, że zaczęłam udzielać się w tym temacie po to by pomóc.
Pozdrawiam i niecierpliwie oczekuję na odpowiedź.
A wytłumaczysz mi, jaki zbawienny wpływ na Twoje kiryski ma to, że są tylko dwa? Jestem bardzo ciekawa. Bardzo.
Przedszkole zaczęło się w momencie gdy postanowiłeś na mnie wpłynąć głupim przezwiskiem zamiast przytoczyć jakiś mocniejszy i inteligenty argument, a nie za sadzie 'ja tak mówię, tak ma być!'.
Pamiętaj o tym, że zaczęłam udzielać się w tym temacie po to by pomóc.
Pozdrawiam i niecierpliwie oczekuję na odpowiedź.
-
- Stały bywalec
- Kontakt:
Ej ty jesteś chora o taki drobiazg wywołujesz zamęt na forum przestawiłem twój nick i co stało ci się coś?

Dobra, koniec przedstawienia. Niepotrzebnie się uniosłam będąc niepotrzebnie sprowokowaną. Wybaczcie. Skupmy się na rybach, roślinach i akwariach. 
maol:
Koniec kłótni. Zamykam wątek. Na przyszłość pretensje osobiste proszę załatwiać na PW lub, w wypadku naprawdę rażących zachowań, zgłaszać do ostrzeżenia.

maol:
Koniec kłótni. Zamykam wątek. Na przyszłość pretensje osobiste proszę załatwiać na PW lub, w wypadku naprawdę rażących zachowań, zgłaszać do ostrzeżenia.
Ostatnio zmieniony 2007-09-18, 08:16 przez poswix, łącznie zmieniany 2 razy.