Jaka ona jest czy jest to ryba drapiezna czy jest agresywna do innych ryb ?
W jakim akwa mozna ja trzymac (litrarzowo)
Zobaczylem ja ostatnio w zoologu i bardoz mi sie spodobala ale wyglada jakby byla jakas agresywna

Pozdrawiam!
Moderator: ModTeam
w takim razie zamkne ci w skrzynce o wymiarach 200 x 50 x 50 i tam sobie będziesz żył...lolek pisze:54litrowe akwarium ma długości 60cm więc ryba o długości 50cm spokojnie sie w nim zmieści
tak i będzie się poruszała 10 cm w te i z powrotem... Za coś takiego to się powinno ostrzeżenia dawać... Zastanów się nad tym co mówisz... nie raz, a 3 razy, a jak nie dojdziesz do tego że walnąłeś straszną głupotę, to zastanów się jeszcze z 5 razy...54litrowe akwarium ma długości 60cm więc ryba o długości 50cm spokojnie sie w nim zmieści
Morter pisze:tak i będzie się poruszała 10 cm w te i z powrotem... Za coś takiego to się powinno ostrzeżenia dawać... Zastanów się nad tym co mówisz... nie raz, a 3 razy, a jak nie dojdziesz do tego że walnąłeś straszną głupotę, to zastanów się jeszcze z 5 razy...54litrowe akwarium ma długości 60cm więc ryba o długości 50cm spokojnie sie w nim zmieści
sorki, ale czasem poziom wiedzy użytkowników na tym forum jest pod poziomem morza...(nie to żebym sam był niewiadomo jak dobry) Jak to się nazywało? Depresja... Tak, to dobre słowo... Dobrze, że to był żart, być może jestem już zbyt przewrażliwiony, by go załapaćlolek pisze:LOL chłopaki to już pożartować nie można :-)
Trudno się było domyśleć że jak piszę o 60cm akwarium i 50cm rybce to żartuje nie