Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
w sensie takim, że do każdego gatunku rybek opisywanych na forum będziesz musiał zrobić stronkę...gatunków ryb słodkowodnych jest od groma, a za jakiś czas będą powstały tematy na forum dotyczące coraz to nowych (może dojść do tego że będzie ich kilkadziesiąt) nie mówiąc już o gatunkach rybek morskich, których są tysiące (tylko tych hodowanych w akwarium) i w końcu nie będziesz robisz nic innego tylko tworzył podstrony forum....(o ile dobrze zrozumiałem o co Ci chodzi z tymi stronkami)
screamer, raczej chodziło mi o robienie małych stron poświeconych konkretnym gatunkom ryb Tyle że zastanawiam się czy robić takie małe stronki czy poprostu zrobić portal taki większy
Założeniem moim ogólnie było zrobienie portalu na e-akwarystyka.pl. Z braku czasu zrobiłem na razie tylko forum ale zastanawiam się nad dalszym rozwojem
Portal byłby Ok ale to konkretne przedsięwzięcie...(wiem bo robię właśnie portal virtualnetargi.pl) ... może najpierw niech forum trochę popracuje i zgromadzi więcej osób?