pokarm dla molinezji i gupików
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 70
- Imię: arek
Re: pokarm dla molinezji i gupików
jest taki pokarm firmy tropical guppy zawiera on sól morską i jest według mnie najlepszy dla żyworódek a z żywych to najlepsze są larwy komara ja moje od czasu do czasu jeszcze dokarmiam muchami owocówkami zbijają sie o nie szczególnie samice
Historia wiecznie żywa...
KS GÓRNIK ZABRZE
KS GÓRNIK ZABRZE
- DevaDestroy
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 120
- Imię: Sylwia
- Kontakt:
powiem ci tak jak przestalam uzywac pokarmow wybarwiajacych itp
woda jak sie dalo za duzo amku byla kolorowa i w ogole BLE
Od roku używam Spirulina Flakes firmy Tropical
Nie brudzi wody
Zawiera w sobie glony spirulina podwyższa wartość odżywczą pokarmu.
To źródłem naturalnych, skoncentrowanych pigmentów - karotenoidów i wielu innych bardzo ważnych składników odżywczych wpływających w decydujący sposób na intensywność wybarwienia ryb. Pokarm ten jest lekkostrawny, a zawarta w nim Spirulina reguluje procesy trawienia i przemiany materii wpływając tym samym korzystnie na wzrost, witalność i rozrodczość hodowanych ryb.
Karmi sie nim jak każdym innym pokarmem.
Zawiera w sobie ryby, produkty rybne, mięczaki i skorupiaki, plankton, zboża, mączki roślinne, glony Spirulina (6sojowe, drożdże, oleje i tłuszcze roślinne, witaminy i td
dostepny jest tez w formie granulatu
Jest droższy od "standardowych pokarmow"
Ale naprawde warto uwierz mi.
Ja karmie nimi i akwa z welonami i gurami i moje drugie akwa i wierz mi jestem naprawde zadowolona
PS Nie śmierdzi
PS2 Od czasu do czasu dostaja ochotke mrożoną (uprzednio rozmrożoną) i wszyscy jesteśmy szczęśliwi
woda jak sie dalo za duzo amku byla kolorowa i w ogole BLE
Od roku używam Spirulina Flakes firmy Tropical
Nie brudzi wody
Zawiera w sobie glony spirulina podwyższa wartość odżywczą pokarmu.
To źródłem naturalnych, skoncentrowanych pigmentów - karotenoidów i wielu innych bardzo ważnych składników odżywczych wpływających w decydujący sposób na intensywność wybarwienia ryb. Pokarm ten jest lekkostrawny, a zawarta w nim Spirulina reguluje procesy trawienia i przemiany materii wpływając tym samym korzystnie na wzrost, witalność i rozrodczość hodowanych ryb.
Karmi sie nim jak każdym innym pokarmem.
Zawiera w sobie ryby, produkty rybne, mięczaki i skorupiaki, plankton, zboża, mączki roślinne, glony Spirulina (6sojowe, drożdże, oleje i tłuszcze roślinne, witaminy i td
dostepny jest tez w formie granulatu
Jest droższy od "standardowych pokarmow"
Ale naprawde warto uwierz mi.
Ja karmie nimi i akwa z welonami i gurami i moje drugie akwa i wierz mi jestem naprawde zadowolona
PS Nie śmierdzi

PS2 Od czasu do czasu dostaja ochotke mrożoną (uprzednio rozmrożoną) i wszyscy jesteśmy szczęśliwi

Looking 4 job =/
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 70
- Imię: arek
tak ale kolega pytał o gupiki i molinezje . żyworódki bardzo dobrze sie czują w wodzie z dodatkiem soli morskiej a ta jest w pokarmie tropical guppy stosuje go od kilku miesięcy wyniki są rewelacyjne uważam że niema lepszego pokarmu dla żyworódek od tegoDevaDestroy pisze:Ja karmie nimi i akwa z welonami i gurami i moje drugie akwa i wierz mi jestem naprawde zadowolona
Historia wiecznie żywa...
KS GÓRNIK ZABRZE
KS GÓRNIK ZABRZE