10+/10 ;)
Moderator: ModTeam
Absolutnie! I wcale nie wymaga to Bog wie jakich umiejetnosci.Morter pisze:Od Slantera uczę się, że każdy może mieć ładne akwarium roślinne.
Absolutnie! Jestem tylko podrzednym duchem. Ofiary prosze skladac T. Amano. :-DMorter pisze:Nie traktujcie Slantera jak boga roślinnych akwariów.
Morter donies mi gdy uslyszysz kogos mowiacego w ten sposob. Utne sobie z nim lub nia prywatna pogawedke :evil:Morter pisze:"Slanter to musi mieć piękne akwaria bo to Slanter ale ja nigdy nie będę miał choć w połowie takich bo to jestem ja"
To prawda. Jednak fajnie byloby byc bogiem akwariow roslinnych! "Lotosie po trzykroc powiadam ci, rosnij!! ;-)Morter pisze: każdy z nas może mieć piękne akwarium, właśnie Slanter, który jest mimo swojej wiedzy zwykłym człowiekiem jest właśnie tego przykładem.
Dodam tylko, ze Slanter siedzi w akwariach roslinnych dluzej niz niektorzy forumowicze biegaja po swietej Ziemi ;-) Mowie o tym glownie po to by obalic mozliwe domniemania, iz aby hodowac ladne rosliny trzeba miec jakis talent czy smykalke. Owszem, aby tworzyc prawdziwe dziela sztuki typu Amano, trzeba miec troche talentu. Nie trzeba byc jednak Van Goghiem aby ladnie rysowac.Morter pisze:Slanter nie po to pomaga nam i dzieli się swoją wiedzą żebyśmy
chowali ją do szuflady tylko po to, by samemu ją zastosować.
Piekniejsze od moich??!! :-x Powaznie jednak, byloby to dla mnie przyjemnoscia a zaszczytem jesli ktos stworzylby jakies cudo uzywajac moich wskazowek.Morter pisze: Gwarantuje wam, że Slanter ucieszy się, jeśli dzięki jego pomocy zobaczy w galerii czyjeś akwarium tak samo ładne a może nawet piękniejsze od jego.
Dobra Morter, ile sie nalezy? ;-)Morter pisze:Widać po nim że to pasjonat i chce tą pasją zarażać. Wsłuchajcie się w jego głos tak jak i ja to zrobiłem, skoro tak jak i ja go cenicie i podziwiacie.
Pracuje na czyms nowym. Jak bedzie gotowe to pokaze. Najgorszy jednak jest brak czasu. Jestem ponownie w szkole co zabiera mi caly czas, ktory normalnie poswiecam na swoje akwaria. Tortura jakiej juz dawno nie zaznalem!Morter pisze:Slanter piękne akwarium, ale obaj wiemy, że stać Cię na więcej, i po kolejnej niedalekiej zmianie będzie jeszcze lepiej ;)
hehehe, ewentualnie "glonie w imię Amano rozkazuję Ci przepadnij"Slanter pisze:Jednak fajnie byloby byc bogiem akwariow roslinnych! "Lotosie po trzykroc powiadam ci, rosnij!! ;-)
to już wiemy skąd takie ładne roślinkiSlanter pisze:Jestem tylko podrzednym duchem. Ofiary prosze skladac T. Amano
może nie dokładnie o to chodziło, ale takie podejście mamy tu ;)Slanter pisze:"Slanter to musi mieć piękne akwaria bo to Slanter ale ja nigdy nie będę miał choć w połowie takich bo to jestem ja"
Morter donies mi gdy uslyszysz kogos mowiacego w ten sposob. Utne sobie z nim lub nia prywatna pogawedke :evil:
Nie zadreczasz ;-) Po to tutaj jestem! Wlasciwie zadalas bardzo dobre pytanie. Do podcinania stosuje nozyce akwarystyczne ale i zwykle ostre nozyce lub nozyce chirurgiczne (jesli ktos ma dostep) wystarcza. W najblizszym czasie zamieszcze zdjecia z procesu podcinania roslin w moim akwarium. Mistrzem w tym nie jestem ale cos tam mi wychodzi.Akwarybka pisze:nie będę Cię więcej zadręczać