Moje akwa 100 litrów:D
Moderator: ModTeam
- Piotrek
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Re: Moje akwa 100 litrów:D
Ale niechce mieć tylu kirysków kiedyś miałem 4 to mi zdechły bo mało jedzenia spadało na dno a mi kiryski służą żebym nie miał pokarmu na dnie bo od pokarmu woda mętnieje a zbrojniki są porzyteczne bo glony jedzą zresztą tak samo jak kosiarki jedzą krasnorosty
- Alexa_Vega
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: Alexa
- Nazwisko: Vega
Kiryski raczej karmi się pokarmem przeznaczonym dla ryb dennych.Piotrek pisze:Ale nie chce mieć tylu kirysków kiedyś miałem 4 to mi zdechły bo mało jedzenia spadało
Glony jedzą zazwyczaj młode zbrojnki, później stają się "leniwe" :lol: To, że ryba jest pożyteczna nie znaczy, że można ją trzymać w nieodpowiednich warunkach. Co byś nie napisał wg mnie nie powinieneś ich trzymać w swoim akwarium. Jest to jednak moje zdanie nie musisz się z nim zgadzać.Piotrek pisze: Zbrojniki są pożyteczne bo glony jedzą zresztą tak samo jak kosiarki jedzą krasnorosty
- Piotrek
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 100
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
no właśnie moje zbrojniczki nie maja 16 centymetrów tylko mają 4 centymetry a jak urosna to u mojego taty w pracy jest akwarium 850 litrów a więc myśle że to im wystarczy
[ Dodano: 2007-11-13, 14:53 ]
A jak kiedyś kupiłem pokarm dla ryb przydennych Tetry Spirulina to glonojad zawsze przyssawał się do tego i zrobił się agresywny w stosunku do innych ryb przydennych
[ Dodano: 2007-11-13, 14:53 ]
A jak kiedyś kupiłem pokarm dla ryb przydennych Tetry Spirulina to glonojad zawsze przyssawał się do tego i zrobił się agresywny w stosunku do innych ryb przydennych