KUPILEM SOBIE AKWARIUM UZYWANE, RAMOWE 375 LITROW I TROCHE SPRZETU WYCZYSCILEM WSYPALEM WYGOTOWANY ZWIR WSADZILEM SZTUCZNY PLASTIKOWY KORZEN I NALALEM WODY WSZYTKO BYLO DOBRZE DO MOMENTU GDY WODA ZROBILA SIE KLAROWNA ALE ZOLTA STWIERDZILEM WIEC ZE TO BARWI COS NP. KORZEN I WYRZUCILEM WSZYSTKO
KUPILEM W SKLEPIE BARDZO DROBNY ZWIREK WYGOTOWALEM WSYPALEM ZALALEM WODA I ZNOW WLACZYLEM FITER EHEIM 2226 I GDY WODA SIE OCZYSCILA OPADLY ZANIECZYSZCZENIA TRAGEDIA ONA JEST ZNOW ZOLTA A WLASCIWIE JAKBY JASNO ZIELONA A NA DODATEK PO TYGODNIU NA POWIERZCHNI WODY POJAWIL SIE TLUSTY BIALY OSAD
POMOZCIE PORADZCIE CZY MOZNA COS Z TYM ZROBIC?
CZY TO MA COS WSPOLNEGO Z CHEMICZNYM SKLADEM WODY?
ZOLTA W NOWYM AKWARIUM PLUS NA DODATEK TLUSTY BIALY OSAD
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Kontakt:
Re: ZOLTA W NOWYM AKWARIUM PLUS NA DODATEK TLUSTY BIALY OSAD
1. Nie pisz z Caps lockiem
2. Może nie umyłeś wszystkiego dobrze?
2. Może nie umyłeś wszystkiego dobrze?
-
- Przyjaciel forum
- Imię: Grzegorz
Sprobuj aktywowanego wegla jesli nie masz go w swoim Eheimie. Skad wzialez tez zwir?
A CO KOMU SZKODZI CZY PISZE Z CAPS LOCKIEM CZY NIE ? JA POTRZEBUJE PORADY O RYBKACH A NIE O KOMPIE!
Slanter WIELKIE DZIEKI wlasnie wrocilem ze sklepu gdzie mi gosc poradzil to samo, kupilem wsadzilem do filtra i czekam na efekt a zwir normalnie ze sklepu
Slanter WIELKIE DZIEKI wlasnie wrocilem ze sklepu gdzie mi gosc poradzil to samo, kupilem wsadzilem do filtra i czekam na efekt a zwir normalnie ze sklepu
-
- Przyjaciel forum
- Imię: Grzegorz
Nie ma sprawy. Wegiel powinien pomoc.