.
Moderator: ModTeam
-
- Przyjaciel forum
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Grzegorz
Re: .
Roslina na zdjeciu to Hygrophila difformis (Hygrofila zmienna).
PS. W dziale roslin jest przyklejony temat poswiecony identyfikacji roslin. Zachecam do korzystania przy nastepnym pytaniu o nazwe.
PS. W dziale roslin jest przyklejony temat poswiecony identyfikacji roslin. Zachecam do korzystania przy nastepnym pytaniu o nazwe.
- Eliza25
- Stały bywalec
- Pojemność akwarium: 30
- Imię: Urszula
- Kontakt:
Z obsady będą Ci radzili pozbyć się skalarów i zbrojnika niebieskiego. Ja również mam taki sam litraż i skalary oddałam, zbrojniki zostawiłam, ale liczę się z tym, że jak urosną to też pójdą do zoologa. Natomiast co do kirysków, to dokup więcej, są cudowne. Ja mam pandę i spiżowe :-) Gupiki lepiej oddaj, chyba że chcesz akwarium zamienić w "gupikarnię" ;-)
Nic bardziej nie tamuje postępu wiedzy niż zła książka sławnego autora
- WOJTEK
- Akwarysta
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
skalary oddaj bo skarłowacieją i zdechną (i nie usprawiedliwiaj się, że dostałaś od kogoś)
powinno być zdjęcie akwarium :-? a nie ma go, więc wstaw je to będzie co oceniać bo na razie to możemy powiedzieć że masz źle dobraną obsadę i stwierdzić, że neony ładnie wyglądają w mini ławicy
powinno być zdjęcie akwarium :-? a nie ma go, więc wstaw je to będzie co oceniać bo na razie to możemy powiedzieć że masz źle dobraną obsadę i stwierdzić, że neony ładnie wyglądają w mini ławicy
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 174
- Imię: Micha³
no i błąd na wstępie
akwarium nie dojrzało a ryby już pływają. (akwarium dostałaś chyba tydzień temu więc nie dojrzało, jeśli się mylę do popraw)
akwarium nie dojrzało a ryby już pływają. (akwarium dostałaś chyba tydzień temu więc nie dojrzało, jeśli się mylę do popraw)
112l roślinne - HM, HC, rotala rotundifolia, didiplis diandra, blyxa japonica
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
Pozdrawiam, Michał Danielczyk
30l mcharium - erect moss, fontinalis antypyretica, flame moss, spiky moss oraz riccia sp. Dwaft
25l mcharium - taiwan moss, peacock moss, fissidens fontanus oraz subwassertang i riccardia chamedryfolia
7,5l - stringy moss
Pozdrawiam, Michał Danielczyk
- WOJTEK
- Akwarysta
- Imię: Wojtek
- Kontakt:
Natalia prawdziwy akwarysta na pierwszym miejscu stawia dobro zwierzątek, a nie to, że tobie się podobają. Po prostu ty je męczysz
i w tym temacie nie ma co gadać bo widzę, że i tak nie wygramy i będziesz męczyć te biedne rybki.
Moich wypowiedzi na ten temat tyle.
Pozdrawiam i żegnam :evil:
Moich wypowiedzi na ten temat tyle.
Pozdrawiam i żegnam :evil: