Chyba bede musial pomyslec o przeniesieniu mojego plecostomusa do innego zbiornika z powodu szkod jakie wyrzadza.
ma on ok. 30 cm dlugosci i potrafi niezle narozrabiac...
mysle o sprzedazy, ale nie bardzo wiem czy jest mozliwosc oddania go do sklepu zoologicznego. widzialem ostatnio w jednym z nich osobnika max.20 cm za kosmiczna cene ( galeria pomorska ), druga sprawa to czy ktos chcialby go wogole wziac...
moze ktos ma podobne doswiadczenia?
Dorosły plecostomus
Moderator: ModTeam
- kbtor
- Moderator
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Krzysiek
Re: Dorosły plecostomus
Jeśli trafisz na chciwego gościa w zoologu to on weźmie taką rybę i właduje byle gdzie. Sprzeda ją potem " Akwarystą " którzy do 50l walą 4 pielęgnice pawiookie i chcieli by glonojada. Miałem takiego olbrzyma i 2 miesiące szukałem mu domu. Masz spory problem jeśli zrezygnujesz ze sklepu. Jeśli liczysz na kasę to jeszcze gorsze widoki.
Powodzenia.
Powodzenia.
- ra_
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 112
- Imię: kamil_
to juz wole miec go u siebie, za dobrze to on nie ma w 200l ale jak ma sie meczyc gdzie indziej to sprawa prosta...
przynajmniej bede mogl jeszcze przez jakis czas straszyc mala siostre smokiem z akwarium :mrgreen:
przynajmniej bede mogl jeszcze przez jakis czas straszyc mala siostre smokiem z akwarium :mrgreen:
- Morter
- Rekin forum
- Pojemność akwarium: 80
- Imię: Piotr
- Kontakt:
zawsze można wystawić na allegro, może ktoś się znajdzie chętny z dużym zbiornikiem, kto nie chce czekać na podrośnięcie ryby a ma kasę na dużego, a ty sprzedasz jeszcze taniej...
Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl
strona mojego szwagra fotografa - serdecznie zapraszam - www.kirczuk.pl