Pomocy!!
Moderator: ModTeam
- streetlogan
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 750
- Imię: Mariusz
Pomocy!!
Cześć Wszystkim Jestem Nowy I Mam Problem. . .
Moja Woda W Akwarium Ma Cały Czas 29 Stopi i mam pytanie czy ryby mogą mieć tyle czy to za dużo ?? proszę o szybką odpowiedz .
Dzięki
Moja Woda W Akwarium Ma Cały Czas 29 Stopi i mam pytanie czy ryby mogą mieć tyle czy to za dużo ?? proszę o szybką odpowiedz .
Dzięki
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Piotr
- Kontakt:
- streetlogan
- Nowicjusz
Re: Pomocy!!
nie w 750L mam przeciętnie po 24-26 stopni a tu mam 60L grzałka nie chodzi i mam po 29 stopi moze to być przez temperature pokojową ??
rybiek tam jeszcze nie ma bo 2 dni temu kupiłem akwarium i je urządzam w środku.
rybiek tam jeszcze nie ma bo 2 dni temu kupiłem akwarium i je urządzam w środku.
-
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 85
- Imię: Piotr
- Kontakt:
a może przez oświetlenie ??? np zwykłe żarówki co do temperatury pokojowej to byś musiał mieć 29 stopni non stop , a sprawdzałeś termometr może jest uszkodzony
miłego dnia 

- Kazio
- Akwarysta
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Kazio
Miałem/mam tosamo przedwczoraj kupilem moja nowa 60l i przez 3 dni grzałka niewlonczyla sie ani razu a woda 29-30c ale wczoraj wieczorem dzis zaczełem wietrzyc pokój i zakreciłem lekogrzejnik przez co temperatura w pokoju zmalazła i teraz temperatura to 25-27 c podnosci sie do 27 jak wloncze oswietlenie a w nocy grzalka sie nawed wlancza na 10 min tak nad ranem. Sam niewiem co robić. Szczegułnie z tym wahaniem jak wloncze oswietlenie
Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
Aktualnie akwarysta w uśpieniu... przyczajony tygrys czeka na miejsce i sposobność postawienia baniaka. Z nadzieją na zdobycz większą niż 200l
- streetlogan
- Nowicjusz
termometra nie sprawdzałem a co temperatury pokojowej to mam po 26 stopni non stop jutro sprawdze termometr ;0 moze to jest wada wszystkiego .
a zarówki mi nie podnaszą tempertaury bo mam 10 białych diód led zamontowanych na panelu
a zarówki mi nie podnaszą tempertaury bo mam 10 białych diód led zamontowanych na panelu
- maol
- Moderator
- Pojemność akwarium: 200
- Imię: Marcin
- Nazwisko: Olszewski
... co wróży szybkie pytania w stylu "dlaczego rośliny mi marnieją". Daj tam świetlówki, naprawdę będzie lepiej i unikniesz problemów.streetlogan pisze:
... i sprawdź termometr, to bedzie pewnie przyczyna problemów z temperaturą, w jednym pomieszczeniu różnice nie są aż tak duże.
Glonojady maja specyficzna skórę którą jak pyszczak liźnie to poprostu mi sie w gębie robi źle.
Złote ciacha come back
Złote ciacha come back