ja bym powiedział, że dwa ostatnie to załamka pod względem obsady. POnadto to ostatnie to profil. Drugie -700 za 110, to chyba nie mało choć są filtry. Ale pielęgnice i rekiny????? :shock:
Pierwsza oferta może być niezła, ale spytaj o dokłądne wymiary samego szkła, oraz o szczegóły oświetlenia. Jakie świetlówki: typ i moc.
ps
w pierwszym jest "kup teraz" ale nikt nie licytuje, więc na 10min przed końcem wyślij e-mail do sprzedającego, że jesteś zainteresowana, ale nie za tą cenę. Rzuć 220 (np) i ponegocjuj.
ps2
pielęgnice i brzanka rekinia i to do tego 3 szt, w 110l :shock: :shock: :shock:
akwarium 60-75 l, poczatkujaca:)
Moderator: ModTeam
-
- Nowicjusz
- Pojemność akwarium: 0
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Re: akwarium 60-75 l, poczatkujaca:)
to pierwsze jest na allegro od około 2 miesiecy. pierwsza cena to ok 599zł ;)
nic sie rybkom nie stanie jak bede je ewentualnie przewozić? trzeba byloby sporo wody odlać,zeby woda nie zalałą mi samochodu.
skłąd akwarium (rybki hihi) jest ten sam od tych 2 miesiecy, wiec chyba akwarium jest zadbane i zdrowe;)
nic sie rybkom nie stanie jak bede je ewentualnie przewozić? trzeba byloby sporo wody odlać,zeby woda nie zalałą mi samochodu.
skłąd akwarium (rybki hihi) jest ten sam od tych 2 miesiecy, wiec chyba akwarium jest zadbane i zdrowe;)
-
- Zakręcony forumowicz
- Pojemność akwarium: 25
- Imię: Grzegorz
Joanna, zadaj te pytania, o których pisałem. Znam kilka zestawów Eheima i ten ni jak do nich nie pasuje. W żadnym z nich nie ma takiego oświetlenia. W 60l jest za płaskie akwarium. Więc wybadaj o co prosiłem.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
wysłałam maila:) grzecznie posłuchałam:)
-
- Forumowicz
- Pojemność akwarium: 240
- Imię: Bogdan
- Kontakt:
Chyba nie chcesz przewozić akwarium z wodą i rybkamijonaska pisze:to pierwsze jest na allegro od około 2 miesiecy. pierwsza cena to ok 599zł ;)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
myslałam,zeby zostawic troche wody w akwarium mowiac szczerze... ok 1/3
[ Dodano: 2008-01-27, 08:54 ]
Pan juz nie odpisał, a dopisał w aukcji,ze są glony.
Powiedzcie mi, w tym zestawie Brilluxa mam wymienić filtr, na jaki? musze dokupić od razu to coś, do CO@, napowietrzacz, deszownie. sporo tego...jakiej firmy, jaki model do twgo zestawu brulluxa?
[ Dodano: 2008-01-27, 08:54 ]
Pan juz nie odpisał, a dopisał w aukcji,ze są glony.
Powiedzcie mi, w tym zestawie Brilluxa mam wymienić filtr, na jaki? musze dokupić od razu to coś, do CO@, napowietrzacz, deszownie. sporo tego...jakiej firmy, jaki model do twgo zestawu brulluxa?